Acasa | Relatii | 6 întrebări greşite pe care bărbaţii şi le pun despre femei

6 întrebări greşite pe care bărbaţii şi le pun despre femei

 SHARE  

Adaugat in 28 august 2012

6 întrebări greşite pe care bărbaţii şi le pun despre femei

Întrebări despre femei. Foto: Agerpres

Când este vorba despre femei bărbaţii se confruntă cu o mulţime de întrebări fără răspuns. Iar de calitatea întrebările puse depinde calitatea răspunsurilor.

Nu poţi să-ţi creşti cunoştinţele despre femei dacă nu ştii ce să întrebi sau pe cine să întrebi. Mulţi oameni pun întrebări greşite fără ca măcar să realizeze acest lucru. Cracked.com aduce în atenţie câteva întrebări pe care bărbaţii continuă să le pună despre femei, alături de întrebările pe care ar trebui să le pună, dacă vor un răspuns căre să-i lumineze.

De ce femeile se îndrăgostesc mereu de ticăloşi?

Întrebarea corectă este: Ce-i place fetei (de care sunt îndrăgostit) la un bărbat?

Eşti atras de fete doar pentru că arată bine sau că zâmbesc frumos? Cum ar trebui să fie?

Trebuie să recunoşti că femeile evaluează bărbaţii din mai multe puncte de vedere. Chiar şi cea mai superficiaă femeie din lume este interesată de minimum 2 lucruri. Cum arată? Bani? Faimă? Capacitatea lui de a comunica? Oricare dintre aceste lucruri se pot afla pe lista unei femei, ceea ce înseamnă mai mult decât drăguţ/ticălos. Şi nu uita un lucru: fiecare femeie este diferită.

Tocmai de aceea bărbaţii trebuie să ştie că un comportament corespunzător contează pentru femei, însă asta nu înseamnă că te şi primeşte în patul ei dacă nu ai şi celelalte lucruri de care este interesată.

Ce vrea o femeie să spună atunci când se referă la X?

Întrebarea corectă este: Ce vrei să spui atunci când te referi la X? (Planul A)

Crezi sau nu însă nu există nici un cod universal al femeilor. O femeie care spune că “nu sunt pregătită pentru a intra într-o relaţie” poate însemna că, dintr-un motiv sau altul, este îngrozită de ideea de a avea un iubit. Poate fi un răspuns politicos pentru că nu se simte atrasă de tine. Sau poate încerca să te manipuleze şi să vadă cât de mult o doreşti. Ori poate consideră cuvântul “relaţie” prea conformist şi tot ce-şi doreşte este o partidă sexuală.

Probabil că acum te întrebi cum ai putea afla răspunsul corect. Deşi pare nebunesc, cel mai bine este s-o întrebi direct.

Întrebarea corectă este: Ce-a vrut să spună Y când s-a referit la X? (Planul B)

În acest caz ar trebui să întrebi pe cineva care o cunoaşte. Nu întreba pe cineva care ştie femeile ci pe cineva care o ştie pe Y.

De ce femeiele superbe tânjesc după complimente pretinzând că sunt urâte/grase?

Întrebarea corectă este: Cât de mult se teme această femeie de ideea de a fi grasă/urâtă?


Prima percepţie greşită este că femeile ştiu că nu sunt grase sau urâte, însă tânjesc după complimente sau le place să-i joace pe degete pe bărbaţi. Acest lucru este posibil, însă de obicei, femeia poate crede despre ea că este grasă sau urâtă având în vedere modelele promovate.

Adevărul este că orice femeie poate avea zilele ei mai puţin bune în care se simte grasă şi urâtă mai ales dacă poată anumite haine sau are o coafură care n-o avantajează. Însă, după ce aceste zile trec, după ce şi-a cumpărat o nouă rochie sau se întoarce de la coafor, se va simţi din nou atractivă.

De ce femeile nu spun niciodată dacă ceva nu este în regulă?

Întrebarea corectă este: Care este motivul pentru care nu-mi spune ce nu merge?

Prima posibilitate poate avea legătură cu faptul că ceea ce tu ai făcut rău este atât de evident încât ea crede că tu faci un joc şi nu înţelege ce urmăreşti.

Cea de-a doua posibilitate este legată de faptul că este atât de clar (pentru ea) încât a realizat că se află într-o relaţie cu un bărbat care nu înţelege nevoile celuilalt dacă nu i se arată negru pe alb. Pur şi simplu nu vrea să fie nevoită să explice zilnic ce este greşit la faptul că ai ratat ziua ei de naştere din cauză că ai fost la o băută cu băieţii şi alte situaţii de acest gen. Şi atunci de ce să se transforme într-un Sisif pentru tot restul vieţii?

Ce-a de-a treia posibilitate este legată de faptul că vrea să faci ceva din propria iniţiativă, precum să o complimentezi pentru noua tunsoare sau s-o întrebi cum şi-a petrecut ziua.

De ce femeile ne bat atât la cap cu machiajul, hainele, patofii când ştiu că bărbaţii preferă frumuseţea naturală?

Întrebarea corectă este:

A) Chiar fac asta pentru bărbaţi?
B) Ce înseamnă pentru tine natural?

Înainte de orice, credeţi că tot ce fac femeile au ca scop plăcerea bărbaţilor? În momentul în care o femeie îşi cumpără haine noi, cine credeţi că le va remarca? Alte femei şi homosexualii.

Răsfoieşte pentru câteva momente revistele pentru femei şi vei descoperi pe copertă o femeie frumoasă şi în interior vor fi trucuri care să le ajute să arate precum acel model. Orice femei care se respectă de pe acest glob n-o să-şi dorească vreodată să fie văzută de colege purtând haine "urâte" (standardele de frumuseţe variază de la o femeie la alta).

Cele mai multe dintre femei îşi stabilesc standardele în funcţie de grupul din care fac parte. Iar când îşi cumpără haine nu prea se gândesc la iubiţi, este vorba mai mult de standardele grupului.

De ce bărbaţii trebuie să se zbată atât de mult pentru a intra într-o relaţie în vreme ce femeile doar stau acolo şi-şi aleg bărbatul dorit?

Întrebarea corectă este: De ce mă uit mereu la femeile care pot alege orice bărbat îşi doresc?

Statistic vorbind, numărul femeilor care pot avea orice bărbat îşi doresc este mult mai mic decât cele care nu pot. Însă, probabil că tu le priveşti pe primele fără, să zicem, să le observi şi pe prietenele lor, mai puţin strălucitoare.

Există o mulţime de femei, unele dintre ele chiar disperate, singure şi care petrec o mulţime de ore gândindu-se la ce ar trebui să facă şi cum să facă ca să-şi atingă scopul.Autor: ProblemeSex.ro
 


 SHARE :  Trimite pe mail
relatiesexintrebaribarbatifemeialegeriproblemesex ro CITESTE MAI MULTE DESPRE

21473 citiri

107 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Good to know

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Mulți părinți nu vor să devina emoționali în fața copiilor. Este bine sa procedezi asa sau ar trebui sa ii spui copilului ca ti-e frica de paianjeni sau ca esti furios din cauza jobului? În timp ce tema este complexă, din studii reies câteva răspunsuri clare, conform theconversation .

Good to know

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Căpitanul Andreea Oana Ardeleanu a executat astazi, de la ora 10.00, zborul de evaluare pentru obținerea calificării de instructor de zbor pe aeronava IAR 99 devenind, astfel, prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție.

Familie

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

În curând, se împlinesc 14 ani de când tatăl meu a murit. S-a întâmplat brusc și, oarecum, neașteptat. Nu mai era chiar tânăr și nici cu sănătatea nu stătea prea bine. Era însă, în ciuda problemelor de sănătate, într-o formă foarte bună. S-a dus așa cum și-a dorit: ”mâncat bine, dormit bine, dimineața sculat mort”.

Relatii

 Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Noi considerăm că tinerii au parte de mai mult sex decât au în realitate, iar bărbații au viziune distorsionata asupra vieții sexuale a femeilor tinere, conform unui nou studiu.

Familie

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Au trecut câteva zile de când niște femei au plecat pe lumea cealaltă lăsându-și copiii pe mâna cine știe cui pe lumea asta. Am urmărit cât am putut cazul Nicoletei Botan. Am dat drumul chiar și la televizor, cu ocazia asta. M-am uitat la știri! M-am uitat câteva zile.

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.