Acasa | Articolul tau | A doua șansă

A doua șansă

 SHARE  

Adaugat in 3 octombrie 2016

A doua șansă

Cuplu. Foto: istock foto

Viața poate trece prin multe dezamagiri, dar poate oferi a doua șansă în dragoste. Este povestea a doi tineri de 19 ani care au crezut că vor fi împreună toată viața. Dar nu a fost așa.

Viața le pregătea alte surprize pe care nu le așteptau și pe care nu le anticipaseră. Frumoasa lui iubită se căsătorise cu rivalul lui din liceu, omul pe care l-a detestat toată viața.

Ea a acceptat o căsnicie fără iubire cu unica speranță cu el, fostul ei iubit o va reântâlni și vor putea fi împreună fără ca o altă persoană să se interpună între ei. După moartea părinților săi într-un accident de mașină, rămasă singură fără vrun ajutor sau suport material ea acceptă ca soț pe Karim, un libanez cu multe prejudecăți.

Dar ce se întâmplă când doi fosti iubiți se reântâlnesc după mai mult timp? Ea a păstrat în suflet amintirile care îi păstrază vie în memorie imaginea lui și scrisoarea pe care ia trimis-o cu 8 luni în urmă.Totul îmi amintește de tine. ”Oriunde mă călăuzesc pașii gândul meu este numai la tine.Te iubesc. Cum a plimbam ținându-ne de mână, banca unde ne-am sărutat prima dată, declarația de dragoste pe care mi-ai făcut-o de ziua mea”, toate acestea mă determină să mă întreb într-un fel sau altul să mă gândesc la noi, la relația noastră. Era trăirea intensă a unor emoții puternice de care ea nu avusese parte până atunci.

Intâlnirea cu fosta ei mare dragoste a determinat-o să-și reconsidere nevoile și responsabilitățile. Au început o dragoste pasională a carui unic scop pasinea pe care ei o simțeau cu fiecare zi mai intensă. S-au întânit timp de 3 luni pe ascuns ca doi adolescenți departe de ochii indiscreți ai celor din jur.

Ea i-a spus matusii ei(care era ca o mama pentru ea ) că vrea să divorțeze și să se căsătorească cu Vladimir.
-Poți face tot ce simți atâta timp cat ești fericită !
-Voi fi. Poate nu e bine să-l desparți de soția lui, te-ai gândit la asta?
-M-am gândit. Și el este hotarat să fim împreună.
-Ai vorbit cu el despre acest lucru ?
-Cred ca oricine merită a doua șansă și iubirea noastră merită a doua șansă,nu crezi ?

A ieșit din cameră fericită și plină de viață peste cateva clipe urma să se întâlnescă cu Vladimir. El se apropie de ea îi cuprinse brațul:
-Nici nu știi cât am așteptat acest moment, să fii soția mea. Sunt cel mai fericit bărbat.
-Și eu sunt fericită alaturi de tine, dragul meu Vladimir. Putem să ne căsătorim, îmi dă divorțul !

Ea i-a ascuns un singur lucru - era bolnavă de mai mult timp, violența fizică și psihică la care a supus-o soțul ei și-a pus amprenta asupra ei. Când s-a simțit rău, a refuzat să se căsătorească cu toate ca asta a fost visul ei. L-a respins într-un mod foarte brutal
-Nu te iubesc, te-am folosit!

A plecat la o ruda care locuia în străinătate să se trateze, dar dupa cateva luni s-a ”dus”. El a fost devastat și cu toate că merge și azi la mormântul ei, nu a putut s-o inteleaga oricât de mult a încercat. Și a iubit-o în felul lui straniu dar poate mult prea sincer.

Și îndrăgostit. Dar extrem de nefericit. El spunea uneori :

-Nu poți avea totul in viață !

Nota redactiei: Acest material a fost primit la rubrica "Articolul tau".

Scrie-ne si tu pe adresa redactiei smartwoman[at]hotnews[dot]ro. Noi vom trata cu toata atentia articolul tau si, daca il vei trata la fel, ii vom acorda prima pagina. Datele tale raman strict confidentiale, iar identitatea va fi protejata, trebuie doar sa ne specifici cum vrei sa te semnam. Materialele pot fi trimise si prin intermediul formularului de pe site (din colt sus dreapta), alaturi de fotografii.

Materialele de la rubrica "Articolul tau" reflecta opinia autorului, nu neaparat si pe cea a redactiei.Autor: T.R.
 


 SHARE :  Trimite pe mail
CITESTE MAI MULTE DESPRE

5662 citiri

6 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Good to know

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Mulți părinți nu vor să devina emoționali în fața copiilor. Este bine sa procedezi asa sau ar trebui sa ii spui copilului ca ti-e frica de paianjeni sau ca esti furios din cauza jobului? În timp ce tema este complexă, din studii reies câteva răspunsuri clare, conform theconversation .

Good to know

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Căpitanul Andreea Oana Ardeleanu a executat astazi, de la ora 10.00, zborul de evaluare pentru obținerea calificării de instructor de zbor pe aeronava IAR 99 devenind, astfel, prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție.

Familie

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

În curând, se împlinesc 14 ani de când tatăl meu a murit. S-a întâmplat brusc și, oarecum, neașteptat. Nu mai era chiar tânăr și nici cu sănătatea nu stătea prea bine. Era însă, în ciuda problemelor de sănătate, într-o formă foarte bună. S-a dus așa cum și-a dorit: ”mâncat bine, dormit bine, dimineața sculat mort”.

Relatii

 Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Noi considerăm că tinerii au parte de mai mult sex decât au în realitate, iar bărbații au viziune distorsionata asupra vieții sexuale a femeilor tinere, conform unui nou studiu.

Familie

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Au trecut câteva zile de când niște femei au plecat pe lumea cealaltă lăsându-și copiii pe mâna cine știe cui pe lumea asta. Am urmărit cât am putut cazul Nicoletei Botan. Am dat drumul chiar și la televizor, cu ocazia asta. M-am uitat la știri! M-am uitat câteva zile.

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.