Acasa | Stil | Atipic beauty 2013

FOTOGALERIE

Atipic beauty 2013

 SHARE  

Adaugat in 19 iulie 2013

Atipic beauty 2013

Atipic beauty 2013. Foto: Bogdan Manea

La jumatatea lunii iulie a avut loc un eveniment iesit din tipare: o prezentare de moda care a pus accentul pe frumusetea exterioara si pe cea interioara.

Criticul de moda Alin Galatescu, unul dintre creatorii acestui eveniment, considera ca: "Frumusetea inseamna, dincolo de parametrii fizici, forta! Da, surprinzator, chiar daca e vorba de forta tacuta, ferma, testata, a celor ce pot sa para vulnerabili. Acel moment inefabil in care cel de langa tine isi depaseste «aparenta» si-ti arata, exact cand ai nevoie, ce insemna sa nu fi singur, sa ai langa tine cu adevrat un om special, dens... ATIPIC ! 

Tocmai de aceea am acceptat acest «pariu» special cu sabloanele - chiar daca tehnic sunt corecte - frumusetii ultra-vizibile, si am decis ca aceste persoane speciale merita sa fie vazute de toti in adevarata si meritata lor lumina: de frumuseti depline si profunde."

"Deja devenind un tip de eveniment - despre frumusetea in forma ei autentica si in toata complexitatea ei -" a adaugat Alin Galatescu, "a fost un mod in care fiecare a descoperit cu fericire ca simte, ca are inca sensibilitate, viata si bucurie, vulnerabilitati si reactii subtile in fata oamenilor adevarati - adica ale celor incercati si care inving, care duc mai departe fiecare clipa prin batalii dure, victorii si zambete, incredere si capul sus. 

Ei sunt in fapt exemplele noastre, acele repere esentiale ce ne lipsesc din ce in ce mai mult azi. Ne dam seama ca trebuie sa pretuim fiece clipa, sa fim pozitivi cu adevarat si ca problemele adevarat sunt in real departe de noi... ".

Magda Coman, presedintele Fundatiei "Open your heart", organizator al "Atipic beauty 2013" a povestit despre prezentare ca:  "Aducem pe podium 15 modele in scaun cu rotile, fiecare model fiind insotit de o vedeta autohtona. Dovedim astfel ca eleganta vestimentara nu are granite si poate fi adoptata fara inhibitii.

Obiectivul nostru fundamental este promovarea imaginii persoanelor cu dizabilitati, prin construirea unei societati tolerante si indepartand toate barierele. In prezent, in Romania, persoanele cu dizabilitati se confrunta cu numeroase bariere emotionale in momentul in care pasesc pe strada. Ideile preconcepute si cliseele despre frumusete contribuie la producerea acestor bariere emotionale.

Ce face diferenta intre perfectiune, idealuri si preconceptii? Complexul de abilitati care tine de felul de a fi, educatie, inteligenta, si cel mai important, motivatia de a reusi. Acest fel de frumusete invinge dizabilitatea si vede dincolo de ea.

M-am incapatanat sa cred ca voi reusi sa schimb imaginea persoanelor cu dizabilitati, sa sper cu tarie ca tot ce am vazut in Europa, intr-o zi voi vedea si in tara mea."

Magda Coman a tinut sa le multumeasca lui Alin Galatescu, pentru sustinere, si celor trei designeri: Natalia Vasiliev,Simona Semen, Rozalia Bot. Printre vedetele care au urcat pe podium se numara Rodica Miron, Diana Bart, Roxana Iliescu, Daniela Gyorfi si Catrinel Sandu.

Galerie imagini

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Autor: Bogdan Manea
 


 SHARE :  Trimite pe mail
atipic beautyopen your heartmagda comanalin galatescubogdan manea CITESTE MAI MULTE DESPRE

Calatorii

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Turism. Asta fac mai bine decât noi. M-am întors după șase zile de Bulgaria, într-un sătuc de lângă graniță, pe care toată lumea-l știe, dar e mare secret să nu se strice cumva ca Vama Veche și 2 Mai, visele de aur ale vacanțelor românești de litoral.

Articolul tau

Hai Simona!!!

Hai Simona!!!

Da, știu că tocmai a pierdut un meci și înfrângerea a fost rușinoasă. Suntem cu toții dezamăgiți, dezumflați, reveniți cu picioarele pe pământ. Ne reamintim că e mică, n-are forță, nu știe să pună o scurtă sau un lob și mai ales că-i labilă psihic.

Good to know

 Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

De-a lungul anilor, vaccinurile care ajută la protejarea copiilor împotriva bolilor infecțioase precum rujeola și oreionul au salvat sute de mii de vieți în S.U.A. și au împiedicat milioane de spitalizări, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), conform consumerreports.org .

Familie

”Ești prost! De ce ești prost?”

”Ești prost! De ce ești prost?”

Vă rog să-mi promiteți doar atât: că dacă vreodată, în orice fel de circumstanță, voi ajunge să-mi jignesc copilul, să mi-l iau în ”caterincă”, să-l ridiculizez, să-l reduc la zero și să-mi bat, efectiv, joc de el și de viața lui, să mă luați și să mă bateți cu pietre în piața publică. la Obor!

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

„Într-o zi, la postul de radio la care am o emisiune a sunat Jake”, spune pe pshycholytoday.com Laurie J. Watson, specialist în probleme sexuale și lector la Universitatea Duke. „Bărbatul mi-a spus că în ultimul trimestru de sarcină al soției nu au avut relații sexuale. Apoi, după nașterea fetiței lor, s-a întâmplat de doar trei ori – pe fugă și de mântuială”. O altă ascultătoare s-a plâns în cadrul aceleași emisiuni că, după nașterea primului lor copil, soțul ei și-a pierdut interesul pentru sex. „Preferă să muncească peste program și jocul cu copiii a înlocuit joaca în pat. Ce pot face?”.

Familie

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

Videoclipurile pentru copii sunt printre cele mai vizionate conținuturi din istoria YouTube, astfel ca oamenii de știință, producătorii de filme video și comercianții se străduiesc să descopere ce îi face pe tinerii spectatori atât de obsedați de ele.

Articolul tau

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Chiar dacă-mi făcusem ceva filme de groază în minte înainte a veni în Florida (rezultat, desigur, al filmelor şi documentarelor în care cineva te împuşcă în cap când mergi după pâine), am descoperit repede că mă simt mult mai în siguranţă decât mă aşteptam; ba chiar, în mod ciudat, chiar mai în siguranţă decât în Iaşi. Dar asta până nu demult, când cinci indivizi.... Dar mai bine să încep cu începutul.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.