Acasa | Familie | Cele mai frumoase mesaje pentru bunica

Cele mai frumoase mesaje pentru bunica

 SHARE  

Adaugat in 19 iulie 2018

Cele mai frumoase mesaje pentru bunica

Bunica. Foto: Claudiu Utoiu

Mesaje pentru bunica scrie orice copil măcar o dată în viață. Fie că este ziua de naștere a bunicii, fie că este ziua mamei, fie că este orice altă sărbătoare, copiii simt nevoia să aleagă cele mai frumoase mesaje pentru bunica.

Bunicile copiilor mei sunt foarte departe de ei. Una este extrem de bolnavă, cu demență extrem de avansată, ceea ce înseamnă că nici un mesaj nu ajunge la ea, cealaltă este foarte bătrână și îi vede foarte rar. Cu toate acestea, de fiecare dată când le vizitează pe amândouă, cei mici desenează și confecționează tot felul de felicitări pe care vor să-și lase amprenta inocenței și a dragostei pe care ei o poartă pentru aceste femei din viața lor.

Și pentru că oricând este greu să găsim cea mai bună exprimare și pentru că mulți dintre voi cred că sunteți în situația noastră, am căutat îndelung și am scos cele mai frumoase mesaje pentru bunica:

Cele mai frumoase mesaje pentru bunica

„Orice casă are nevoie de o bunică în ea”

„Bunicile nu rămân niciodată fără îmbrățișări și prăjiturele pentru nepoți”

„O bunică este un pic dintr-un părinte, un pic dintr-un profesor și un pic din cel mai bun prieten”

„Cele mai bune momente sunt momentele cu bunica”

„Bunicile ne țin de mână doar pentru scurtă vreme. Însă ne păstrează în inima lor pentru totdeauna”

„Bunica are urechi care ne ascultă cu adevărat. Brațe care ne țin mereu. Dragoste care nu se termină niciodată. Și o inimă care este făcută din aur”.

„Chiar atunci când ai crezut că ești prea bătrână ca se te mai îndrăgostești, ai devenit bunică”

„Bunica face timpul. Păstrează credința. Împărtășește dorințe. Oferă bucurie. Și trăiește dragostea”

„Bunica are mereu timp pentru tine, chiar și atunci când restul lumii este ocupată”

„Bunica întotdeuna te face să te simți ca și cum te-ar fi așteptat toată ziua, iar acum ziua ei este completă”

„Pupici și răsfăț, părjiturele și bomboane, zilele petrecute cu bunica sunt întotdeuna cele mai dulci”

„Am un înger păzitor în rai, îi spun bunica”

„O nepoată umple inima unei bunici cu curcubeie”

„Bunica poate vedea ceea ce este invizibil ochiului, deoarece ea se uită cu inima”

„Tu ești mai mult decât o bunică pentru mine. Tu ești inspirația, un model adevărat. Te iubesc!”

”La mulți ani, bunica! Tu ești atât de specială încât ziua ta ar trebuie să fie „Ziua celei mai speciale bunici din lume” ca toată lumea să te poată sărbători”Autor: Totul despre mame
 


 SHARE :  Trimite pe mail
CITESTE MAI MULTE DESPRE

3099 citiri

0 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Familie

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Au trecut câteva zile de când niște femei au plecat pe lumea cealaltă lăsându-și copiii pe mâna cine știe cui pe lumea asta. Am urmărit cât am putut cazul Nicoletei Botan. Am dat drumul chiar și la televizor, cu ocazia asta. M-am uitat la știri! M-am uitat câteva zile.

Smart Story

Iarina Taban: Copiii din centrele de plasament sunt ai nostri, ai tuturor, sunt minunati si merita sansa de a creste frumos

Iarina Taban: Copiii din centrele de plasament sunt ai nostri, ai tuturor, sunt minunati si merita sansa de a creste frumos

Copiii din centrele de plasament, care au trecut de cele mai multe ori prin traume multiple, au nevoie in primul rand de atentie, intelegere si afectiune. Cadourile duse de Craciun sau de Paste ajuta, dar nu sunt nici pe departe suficiente. Iarina Taban, fondator si Director Executiv Ajungem Mari , ne-a povestit ce putem face pentru a-i ajuta pe acesti copii pe termen mai lung si ce satisfactii au voluntarii implicati in proiect.

Articolul tau

Atingătorii

Atingătorii

Nu mai ştiu câţi ani aveam, probabil până-n zece, când m-am dus pentru prima oară cu mama la ştrandul oraşului. Am foarte, foarte puţine amintiri din copilărie, dar din acea zi îmi amintesc cu mare claritate cum bătea soarele peste acea curte nu foarte mare de pe malul Dunării, cât de aglomerat era bazinul în care am intrat, puţin timidă, pentru că nu ştiam să înot, şi cum mi-a băgat mâna în slip acel bărbat în toată firea care s-a oferit să mă înveţe, deşi nimeni nu i-o ceruse.

Articolul tau

O experienta de viata

O experienta de viata

M-am nascut in comunism. Acum mai bine de 45 de ani, intr-o familie perfect adaptata la „double thinking“.

Relatii

De ce sunt infidele femeile?

De ce sunt infidele femeile?

Din 1990 rata femeilor căsătorite care au raportat că au fost infidele a crescut cu 40%, în timp ce rata bărbaților a rămas aceeași, notează psihanalista Esther Perel, autoarea cartii State of Affairs: Rethinking Infidelity, scrie cnn.com .

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

„Într-o zi, la postul de radio la care am o emisiune a sunat Jake”, spune pe pshycholytoday.com Laurie J. Watson, specialist în probleme sexuale și lector la Universitatea Duke. „Bărbatul mi-a spus că în ultimul trimestru de sarcină al soției nu au avut relații sexuale. Apoi, după nașterea fetiței lor, s-a întâmplat de doar trei ori – pe fugă și de mântuială”. O altă ascultătoare s-a plâns în cadrul aceleași emisiuni că, după nașterea primului lor copil, soțul ei și-a pierdut interesul pentru sex. „Preferă să muncească peste program și jocul cu copiii a înlocuit joaca în pat. Ce pot face?”.

Articolul tau

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Chiar dacă-mi făcusem ceva filme de groază în minte înainte a veni în Florida (rezultat, desigur, al filmelor şi documentarelor în care cineva te împuşcă în cap când mergi după pâine), am descoperit repede că mă simt mult mai în siguranţă decât mă aşteptam; ba chiar, în mod ciudat, chiar mai în siguranţă decât în Iaşi. Dar asta până nu demult, când cinci indivizi.... Dar mai bine să încep cu începutul.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.