Acasa | Articolul tau | Cum scapi dintr-un cerc de ipocrizie? Iubita mea a facut sex in trecut cu cel mai bun prieten al ei

Cum scapi dintr-un cerc de ipocrizie? Iubita mea a facut sex in trecut cu cel mai bun prieten al ei

 SHARE  

Adaugat in 18 aprilie 2016

Cum scapi dintr-un cerc de ipocrizie? Iubita mea a facut sex in trecut cu cel mai bun prieten al ei

Barbat singur. Foto: Morguefile.com

Nu mi-au plăcut niciodată poveștile de iubire.

Îmi venea să vomit când, în adolescență, prietenii îmi vorbeau despre sentimentele lor pentru o fată. Catalogam acele povești drept un sex pueril și penibil (în același timp).

Mă chinuiam în zadar să le explic că acele experiențe nu aveau decât rolul de a se descoperi pe ei înșiși, să vadă ce le place și ce nu, pentru ca mai departe să facă o alegere mai bună.

Pun pariu că și tu, cititorule, ai stat o noapte întreagă ca să vorbești la telefon cu o gagică sau să scrii mesaje. Nu-mi spune că niciodată nu te-ai simțit mai slab în preajma unei femei. Dar tu știi cine e femeia de lângă tine?

Îți zic eu – mai bine să nu afli niciodată. Cunoașterea limitează iubirea. Niciodată nu ne îndrăgostim de ceea ce este o persoană în viața de zi cu zi, ci de ceea ce devine atunci când ne iubește. E simplu. Dacă femeia de lângă tine nu-ți face sex oral e posibil ca în trecut să fi făcut asta pentru altcineva. Evident, dacă vei afla astfel de detalii te vei înfuria. Vezi de ce spun că e mai bine să nu știi? Da, fă pe prostul ca să fii fericit!

Înainte de a intra într-o relație, deși nici astăzi nu știu de ce ți-ar trebui asta, ar fi cazul să te obișnuiești cu câteva idei.

Adică mie tata mi-a zis clar, pe vremea când ne mai vorbeam: „Nici o femeie nu e a ta. Niciodată n-o să fii primul bărbat care o să iubească o femeie, toată miza e să fii ultimul, dar crede-mă, puțini bărbați au reușit”.

Norocul meu că nu mi-au plăcut virginele, chiar dacă astăzi stau și mă gândesc că n-ar strica o astfel de experiență. În fine, mi-am asumat sfatul pe care mi l-a dat tata din ziua în care mi-am dat seama că nu-mi plac virginele. Prea complicat.

Dar cred că totul trebuie să aibă o limită. Bun, nu sunt primul bărbat în viața unei femei, dar al câtelea sunt? Ei, uite încă o întrebare la care nu trebuie să știi răspunsul.

Mi se pare absolut firesc să cunoști trecutul unei femeie atunci când ai planuri de viitor cu ea, dar să afli din alte surse, căci s-ar putea ca ea să-ți vândă o poveste siropoasă. Nici o femeie nu vrea să vorbească despre trecutul ei, în general vor povesti doar fazele nașpa, când nu s-a simțit ea bine, chipurile să ai grijă să nu repeți greșelile alea.

Nu cred că numărul partenerilor sexuali mă deranjează la iubita mea, ci mai ales cine au fost aceștia. Cum să trăiesc în acestă relație cu faptul că iubita mea și-a tras-o cu cel mai bun prieten al ei? Și nu doar o dată, ci de două ori; sau cel puțin așa spune ea. În ciuda acestui aspect, continuă să fie cei mai buni prieteni.

Nici nu m-am chinuit să aflu, mi-am dat seama doar din modul în care se comportau unul cu celălalt. El o privește cu pasiune, ea e sfioasă. Glumele lui sunt mai personale decât între doi prieteni, ea evită să-i dea replică. În preajma ei nu-și ia ochii de la ea. Adică du-te naibii! Și totuși după toate astea, iubita mea îmi trântește replica: „Eram amândoi beți”. Atunci pot să consider că orice femeie beată face sex. Evident că nu se pune vorba de asta, ci le-a plăcut, căci iubita mea e o femeie căreia îi place să și-o tragă. Da, nu pot s-o condamn, cum nici tu nu mă poți condamna pentru faptul că nu accept s-o știu în preajma lui, cu toate că el e într-o altă relație. Cum, la fel de bine, mă irită s-o văd pe iubita mea că se dă prietenă cu iubita lui, care habar n-are de așa ceva. Cireașa de pe tort e că uneori mai suport și discursul despre ipocrizie.

Azi de dimineață m-am trezit și m-am întrebat ce dracu fac eu în acestă relație, în acest cerc de ipocrizie. Da, povestea aia nimeni nu te iubește pentru ceea ce ești, ci pentru ceea devii atunci când iubești acum mă interesează într-o mică măsură. Se ridică o mulțime de „DACĂ”.

Dacă și-o vor trage și acum? Oricând mai poate fi și a treia oară. Poate într-o zi se vor întâlni și își vor spune: „Auzi, băi, de ce n-am continuat noi relația aia?” Sau poate că le-a plăcut și vor doar să și-o tragă. După toate astea mai îmi spune în față că ei continuă să fie foarte buni prieteni: „Îl știu de atâția ani și e unul dintre prietenii mei buni”. Prea bun încât l-a supt, ca nu cumva să piardă vreo picătură din el. Să-l știu mereu în preajma mea, încercând să pară prietenos, nici gând! Violența nu e o soluție, oricât mi-aș dori s-o fac. Fuga iarăși nu este o soluție. La dracu, sunt blocat.

Nota redactiei: Acest material a fost primit la rubrica "Articolul tau".

Scrie-ne si tu pe adresa redactiei smartwoman[at]hotnews[dot]ro. Noi vom trata cu toata atentia articolul tau si, daca il vei trata la fel, ii vom acorda prima pagina. Datele tale raman strict confidentiale, iar identitatea va fi protejata, trebuie doar sa ne specifici cum vrei sa te semnam. Materialele pot fi trimise si prin intermediul formularului de pe site (din colt sus dreapta), alaturi de fotografii.

Materialele de la rubrica "Articolul tau" reflecta opinia autorului, nu neaparat si pe cea a redactiei.Autor: Johnny Carter
 


 SHARE :  Trimite pe mail
CITESTE MAI MULTE DESPRE

32098 citiri

77 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Good to know

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Mulți părinți nu vor să devina emoționali în fața copiilor. Este bine sa procedezi asa sau ar trebui sa ii spui copilului ca ti-e frica de paianjeni sau ca esti furios din cauza jobului? În timp ce tema este complexă, din studii reies câteva răspunsuri clare, conform theconversation .

Good to know

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Căpitanul Andreea Oana Ardeleanu a executat astazi, de la ora 10.00, zborul de evaluare pentru obținerea calificării de instructor de zbor pe aeronava IAR 99 devenind, astfel, prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție.

Familie

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

În curând, se împlinesc 14 ani de când tatăl meu a murit. S-a întâmplat brusc și, oarecum, neașteptat. Nu mai era chiar tânăr și nici cu sănătatea nu stătea prea bine. Era însă, în ciuda problemelor de sănătate, într-o formă foarte bună. S-a dus așa cum și-a dorit: ”mâncat bine, dormit bine, dimineața sculat mort”.

Relatii

 Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Noi considerăm că tinerii au parte de mai mult sex decât au în realitate, iar bărbații au viziune distorsionata asupra vieții sexuale a femeilor tinere, conform unui nou studiu.

Familie

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Au trecut câteva zile de când niște femei au plecat pe lumea cealaltă lăsându-și copiii pe mâna cine știe cui pe lumea asta. Am urmărit cât am putut cazul Nicoletei Botan. Am dat drumul chiar și la televizor, cu ocazia asta. M-am uitat la știri! M-am uitat câteva zile.

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.