Acasa | Stil | Dorin Negrău prezintă colecţia S/S 2015, “Duality”, în cadrul Fashion Week - New York

Dorin Negrău prezintă colecţia S/S 2015, “Duality”, în cadrul Fashion Week - New York

 SHARE  

Adaugat in 3 septembrie 2014

Dorin Negrău prezintă colecţia S/S 2015, “Duality”,  în cadrul  Fashion Week - New York

S/S 2015, “Duality” Foto: Dorin Negrău

Inspirat din dualitatea mitului vampirului Dracula, designerul  Dorin Negrău, nascut în Transilvania, propune o colecţie fascinantă, în care jocul elementelor  masculin versus feminin ne poartă într-o lume contemporană, a eternei întrebari privind dualitatea semenilor noştri.


Conceptul colecţiei  reuşeşte să surprindă  misterul  dualităţii fiecăruia  dintre noi, al  sexualităţii  noastre, al dorinţelor noastre  ascunse, al nevoii de reîncarnare  spirituală din seva locului de origini.

Suprapuneri  de  materiale neconvenţionale, dezintegrări  de  materiale, transparenţe, sexualitate  sunt  câteva  dintre elementele vampiro - eclectice  din colecţia  S/S 2015.

.

Şi  de  această  dată,  colecţia designerului  îşi  regăseşte  sursa  de  inspiraţie  în  costumul  tradiţional românesc,  realizat  cu  măiestrie şi  dibăcie, de bunica designerului, într-un  moment  crucial  al vieţii ei, când  îşi  jelea  fratele dispărut  pe  frontul  de  luptă  din Rusia.

Designerul Dorin Negrău îşi susţine colecţia valorificând şi  tehnica  broderiei  manuale, realizată de  femeia  de  la ţară, din România.

.

Din  respect  pentru  poporul  american, având  în  vedere  semnificaţia  zilei de 11 septembrie,  designerul  român  îşi  va  aduce  omagiul pentru victimele atentatelor  de  la 11 septembrie, prin  stilizarea  însemnelor româneşti de  doliu tradiţional, în  colecţia  S/S 2015.

Designerul  român  îşi adora  originile  transilvanene şi aceasta îşi găseşte ecou în spiritul  liber  şi eclectic, prezent  de  fiecare dată, în  colecţiile  sale,  inspirate din tradiţionalul  românesc.

Dorin Negrău va prezenta pe 11 septembrie- 12 PM, THE  PAVILION,  LINCOLN CENTER , colecţia spring/summer 2015, “Duality”, în cadrul calendarului oficial  Mercedes - Benz Fashion Week, de la New York ce va începe pe 4 septembrie. Cu ocazia prezentării colecţiei Duality S/S15, în cadrul Mercedes- Benz Fashion Week de la NY, designerul Dorin Negrău va fi susţinut de brandul MAC COSMETICS, pentru crearea make-up-ului.Autor: Smart Woman
 


 SHARE :  Trimite pe mail
CITESTE MAI MULTE DESPRE

3092 citiri

0 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Calatorii

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Turism. Asta fac mai bine decât noi. M-am întors după șase zile de Bulgaria, într-un sătuc de lângă graniță, pe care toată lumea-l știe, dar e mare secret să nu se strice cumva ca Vama Veche și 2 Mai, visele de aur ale vacanțelor românești de litoral.

Articolul tau

Hai Simona!!!

Hai Simona!!!

Da, știu că tocmai a pierdut un meci și înfrângerea a fost rușinoasă. Suntem cu toții dezamăgiți, dezumflați, reveniți cu picioarele pe pământ. Ne reamintim că e mică, n-are forță, nu știe să pună o scurtă sau un lob și mai ales că-i labilă psihic.

Good to know

 Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

De-a lungul anilor, vaccinurile care ajută la protejarea copiilor împotriva bolilor infecțioase precum rujeola și oreionul au salvat sute de mii de vieți în S.U.A. și au împiedicat milioane de spitalizări, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), conform consumerreports.org .

Familie

”Ești prost! De ce ești prost?”

”Ești prost! De ce ești prost?”

Vă rog să-mi promiteți doar atât: că dacă vreodată, în orice fel de circumstanță, voi ajunge să-mi jignesc copilul, să mi-l iau în ”caterincă”, să-l ridiculizez, să-l reduc la zero și să-mi bat, efectiv, joc de el și de viața lui, să mă luați și să mă bateți cu pietre în piața publică. la Obor!

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

„Într-o zi, la postul de radio la care am o emisiune a sunat Jake”, spune pe pshycholytoday.com Laurie J. Watson, specialist în probleme sexuale și lector la Universitatea Duke. „Bărbatul mi-a spus că în ultimul trimestru de sarcină al soției nu au avut relații sexuale. Apoi, după nașterea fetiței lor, s-a întâmplat de doar trei ori – pe fugă și de mântuială”. O altă ascultătoare s-a plâns în cadrul aceleași emisiuni că, după nașterea primului lor copil, soțul ei și-a pierdut interesul pentru sex. „Preferă să muncească peste program și jocul cu copiii a înlocuit joaca în pat. Ce pot face?”.

Familie

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

Videoclipurile pentru copii sunt printre cele mai vizionate conținuturi din istoria YouTube, astfel ca oamenii de știință, producătorii de filme video și comercianții se străduiesc să descopere ce îi face pe tinerii spectatori atât de obsedați de ele.

Articolul tau

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Chiar dacă-mi făcusem ceva filme de groază în minte înainte a veni în Florida (rezultat, desigur, al filmelor şi documentarelor în care cineva te împuşcă în cap când mergi după pâine), am descoperit repede că mă simt mult mai în siguranţă decât mă aşteptam; ba chiar, în mod ciudat, chiar mai în siguranţă decât în Iaşi. Dar asta până nu demult, când cinci indivizi.... Dar mai bine să încep cu începutul.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.