Acasa | Articolul tau | Experienta Untold

Experienta Untold

 SHARE  

Adaugat in 10 august 2017

Experienta Untold

Untold

Suntem suma experiențelor noastre și da, Untold a fost o experiență pe cinste pentru mine și familia mea! Scriu incă sub euforia acelor zile, in ideea ca experiența traită merită dată mai departe

M-am gândit zilele acestea la ce a fost Untold pentru mine. Un Festival de muzică? Mmmm…nu, nu doar atât. O mimi-vacanță? Mda, și asta! Un amestec culinar? Da. Un mare Club în aer liber? Da, dar fără fitzele de Club! O infuzie de stare de bine? Asta da, mai ales!

Adunandu-le pe toate pot spune că Untold a fost o experiență de cunoaștere și un cumul de emoții maxime!

Sunt mamă de adolescent și, dacă acum vreo 7 ani mi s-a spus: "mamă, nu ești pe Facebook, nu exiști!", acum a sosit timpul să mi se spună din nou: "mamă, nu mergi la Untold, nu înțelegi tinerii"! Așa că am făcut un plan de bătaie. 

M-am înscris din toamnă pe site-ul lor și am cumpărat bilete în al doilea val (la primul val biletele puse în vânzare s-au terminat după 1 minut, prea puțin timp pentru "rapiditatea" mea de logare). Deci prețul minim posibil. Am deschis Booking după anunțarea datei Festivalului dar deja nu mai erau cazări suportabile ca și pret. Ok, m-am reorientat către alte site-uri cu alternative decente pentru cazare în oraș și am reușit să mă incadrez in prețurile firești. Puțin cam departe de centru dar taxiurile au fost prompte și fără preturi adiționale.

Experiența în sine a fost extrem de civilizată de la inceput pană la sfârșit. Securitate corectă, validarea actului de identitate a fiecărui participant, acord parental pentru minori, brățară cu card nominal reîncărcabil, personal de securitate in toată area Festivalului. Desigur, brățară specială pentru minori care nu puteau astfel cumpăra alcool. :D  Ca participant, dar mai ales că mama, am apreciat toate aceste măsuri și sentimentul de confort pe care l-am avut in ceea ce priveste securitatea. De asemenea, m-am bucurat să văd că sunt suficiente toalete (curățele) cu apă curentă, hârtie igienică și săpun lichid pană dimineată.

Un prieten a apreciat logistica desfășurată, programele software care mergeau in timp real, serverele de check-in care nu au căzut în prima seară dat fiind numărul mare de oameni care așteptau să intre, identificarea, plata cu cardul, validările, afisarea soldul ramas, toate în timp real.

Alți prieteni au apreciat suportul electric care a funcționat tot timpul, iluminarea parcului, luminile și efectele scenelor, alimentarea continuă a părților de food, a check-point-urilor de reîncărcare a cartelelor electronice.

Bun, cred că fiecare a apreciat cate ceva în funcție de meseria lui, o bună prietenă contabilă cu care am mers a apreciat fiscalizarea tuturor cheltuielilor, tranzacții direct in banca, cu TVA și bon fiscal eliberat pentru orice.

Despre atmosferă ...orice aș spune nu ar fi deajuns. Muzica, relaxare, calm, oameni veniți să se simtă bine, fără excese. Scena superbă, efectele uau, muzica mult peste "zdrăngănelile" obișnuite.

Ca un ne-consumator de cluburi, m-aș fi bucurat dacă Festivalul ar fi fost ziua. Dar căldurile verii din Ro ar fi fost insuportabile. Noaptea temperaturile au fost  plăcute și am avut timp de odihnă sufficient în ziua toridă.

Pe drumul de întoarcere am încercat să găsim similitudini cu evenimente din copilăria sau adolescența noastră. Părinții mei și-au amintit de concertele de pe stadion ale Cenaclului Flacăra, când toată lumea canta și dansa, șe consumau energii și emoții. Personal, "lanțurile" și roata din arealul Untold mi-au amintit oarecum de Bâlciurile copilăriei mele care se faceau la Sărbătorile Verii. Aceeași plăcere de copil venit să se răsfețe am simțit-o si acum. Si da, ne-am rasfațat cu toții, mai mult decat am crezut inițial.

Suntem suma experiențelor noastre și încă simt în mine Experiența Untold. Nu o pot descrie prea mult, e vorba de stările pe care le-am regăsit in noi (cred ca uitasem de ele, candva, pe drumul vietii noastre). Ne-am simtit vii, tineri, liberi, entuziasti, fericiți.

Da, Untold e mai mult decat un Festival. E o stare. E o experiență. Pe care a meritat să o am. :)

Nota redactiei: Acest material a fost primit la rubrica "Articolul tau".

Scrie-ne si tu pe adresa redactiei smartwoman[at]hotnews[dot]ro. Noi vom trata cu toata atentia articolul tau si, daca il vei trata la fel, ii vom acorda prima pagina. Datele tale raman strict confidentiale, iar identitatea va fi protejata, trebuie doar sa ne specifici cum vrei sa te semnam. Materialele pot fi trimise si prin intermediul formularului de pe site (din colt sus dreapta), alaturi de fotografii.

Materialele de la rubrica "Articolul tau" reflecta opinia autorului, nu neaparat si pe cea a redactiei.Autor: Iasomia
 


 SHARE :  Trimite pe mail
CITESTE MAI MULTE DESPRE

16868 citiri

17 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Good to know

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Mulți părinți nu vor să devina emoționali în fața copiilor. Este bine sa procedezi asa sau ar trebui sa ii spui copilului ca ti-e frica de paianjeni sau ca esti furios din cauza jobului? În timp ce tema este complexă, din studii reies câteva răspunsuri clare, conform theconversation .

Good to know

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Căpitanul Andreea Oana Ardeleanu a executat astazi, de la ora 10.00, zborul de evaluare pentru obținerea calificării de instructor de zbor pe aeronava IAR 99 devenind, astfel, prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție.

Familie

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

În curând, se împlinesc 14 ani de când tatăl meu a murit. S-a întâmplat brusc și, oarecum, neașteptat. Nu mai era chiar tânăr și nici cu sănătatea nu stătea prea bine. Era însă, în ciuda problemelor de sănătate, într-o formă foarte bună. S-a dus așa cum și-a dorit: ”mâncat bine, dormit bine, dimineața sculat mort”.

Relatii

 Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Noi considerăm că tinerii au parte de mai mult sex decât au în realitate, iar bărbații au viziune distorsionata asupra vieții sexuale a femeilor tinere, conform unui nou studiu.

Familie

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Au trecut câteva zile de când niște femei au plecat pe lumea cealaltă lăsându-și copiii pe mâna cine știe cui pe lumea asta. Am urmărit cât am putut cazul Nicoletei Botan. Am dat drumul chiar și la televizor, cu ocazia asta. M-am uitat la știri! M-am uitat câteva zile.

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.