Acasa | Casa si gradina | Mansarda şi grădinile sale interioare

FOTOGALERIE

Mansarda şi grădinile sale interioare

 SHARE  

Adaugat in 7 august 2015

Mansarda şi grădinile sale interioare

Mansarda şi grădinile sale interioare. Foto: Mi Casa

Fascinantă ideea de a avea o grădină interioară, cât de mică ar fi ea. Cel puţin de la această idee am pornit. Unde am ajuns? La a mă minuna de un design lipsit de pudoare.

.

La prima vedere avem un open space în stil industrial şi cu accente de clădire de birouri. Nu e chiar ce aş pune pe listă la capitolul "locuinţa de vis". Şi totuşi, detaliile schimbă locul complet.

În camera de zi pernele sunt cele care însufleţesc puţin locul, dar prea puţin. Bicicleta electrică, în schimb, este elementul central. În acelaşi timp, ea face intrarea în bucătărie.

Aici se simte şi mai pregnant stilul industrial, de la peretele de cărămidă roşie lăsat dezgolit la grinzile de oţel, ţevile la vedere, betonul care iese în evidenţă şi elementele de iluminat. Surprinzător, mi se pare că atmosfera este caldă şi mult mai primitoare decât în camera de zi.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dormitorul este frumuşel, cu decoraţiuni care aduc puţină culoare şi personalizează locul. În schimb, trofeele false de pe perete nu mi se par nici frumoase, nici haioase.

La baie nu am ce comenta, arată bine. Mi se paruse iniţial prea expusă şi sufocant de aproape de dormitor, dar am observat panourile culisante din lemn care, odată trase, delimitează clar spaţiile şi oferă un plus de intimitate, indiferent pe care parte a lui te afli.

PS: La a enşpea privire mi-a picat fisa: da, panoul oferă intimitate... între baie şi dormitor. Nu şi între cele două vase de wc dispuse faţă în faţă, despărţite de cabina de duş din sticlă. Mai mult, pe latura din spate nu există perete ci doar un mare geam care, dacă mă uit foarte atent, pare să dea exact în holul de la intrare. Ok, mă declar oficial depăşită!

.

.

.Autor: Bufniţa la ceai
 


 SHARE :  Trimite pe mail

13324 citiri

0 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Calatorii

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Turism. Asta fac mai bine decât noi. M-am întors după șase zile de Bulgaria, într-un sătuc de lângă graniță, pe care toată lumea-l știe, dar e mare secret să nu se strice cumva ca Vama Veche și 2 Mai, visele de aur ale vacanțelor românești de litoral.

Articolul tau

Hai Simona!!!

Hai Simona!!!

Da, știu că tocmai a pierdut un meci și înfrângerea a fost rușinoasă. Suntem cu toții dezamăgiți, dezumflați, reveniți cu picioarele pe pământ. Ne reamintim că e mică, n-are forță, nu știe să pună o scurtă sau un lob și mai ales că-i labilă psihic.

Good to know

 Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

De-a lungul anilor, vaccinurile care ajută la protejarea copiilor împotriva bolilor infecțioase precum rujeola și oreionul au salvat sute de mii de vieți în S.U.A. și au împiedicat milioane de spitalizări, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), conform consumerreports.org .

Familie

”Ești prost! De ce ești prost?”

”Ești prost! De ce ești prost?”

Vă rog să-mi promiteți doar atât: că dacă vreodată, în orice fel de circumstanță, voi ajunge să-mi jignesc copilul, să mi-l iau în ”caterincă”, să-l ridiculizez, să-l reduc la zero și să-mi bat, efectiv, joc de el și de viața lui, să mă luați și să mă bateți cu pietre în piața publică. la Obor!

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

„Într-o zi, la postul de radio la care am o emisiune a sunat Jake”, spune pe pshycholytoday.com Laurie J. Watson, specialist în probleme sexuale și lector la Universitatea Duke. „Bărbatul mi-a spus că în ultimul trimestru de sarcină al soției nu au avut relații sexuale. Apoi, după nașterea fetiței lor, s-a întâmplat de doar trei ori – pe fugă și de mântuială”. O altă ascultătoare s-a plâns în cadrul aceleași emisiuni că, după nașterea primului lor copil, soțul ei și-a pierdut interesul pentru sex. „Preferă să muncească peste program și jocul cu copiii a înlocuit joaca în pat. Ce pot face?”.

Familie

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

Videoclipurile pentru copii sunt printre cele mai vizionate conținuturi din istoria YouTube, astfel ca oamenii de știință, producătorii de filme video și comercianții se străduiesc să descopere ce îi face pe tinerii spectatori atât de obsedați de ele.

Articolul tau

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Chiar dacă-mi făcusem ceva filme de groază în minte înainte a veni în Florida (rezultat, desigur, al filmelor şi documentarelor în care cineva te împuşcă în cap când mergi după pâine), am descoperit repede că mă simt mult mai în siguranţă decât mă aşteptam; ba chiar, în mod ciudat, chiar mai în siguranţă decât în Iaşi. Dar asta până nu demult, când cinci indivizi.... Dar mai bine să încep cu începutul.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.