Acasa | Insider | (P) Nu vrea să se încalțe cu nimic? Încearcă și Tikkiceii!

(P) Nu vrea să se încalțe cu nimic? Încearcă și Tikkiceii!

 SHARE  

Adaugat in 17 aprilie 2014

(P) Nu vrea să se încalțe cu nimic? Încearcă și Tikkiceii!

Tikkiceii. Foto: Tikki Shoes

Sunt extrem de moi și ușori, copiii nu-i simt în picioare! Talpa ultra flexibilă le permite să simtă suprafața pe care merg, având astfel mai mult echilibru și încredere să pășească. Made in Romania.

Comandă acum pe Tors.ro Tikkicei cu reduceri... de la Iepuraș!

.

Noutatea la papuceii Premium din sezonul de primăvară-vară o constituie talpa din TPU, materialul folosit fiind superior cauciucului din majoritatea punctelor de vedere: este elastic, rezistent la uzură, ultra flexibil, foarte uşor, reciclabil şi mai ales anti-derapant pe suprafeţe alunecoase.

Materialul din talpă este folosit la încălţăminte montană, la cea de căţărat sau drumeţii, în domenii unde este nevoie de aderenţă maximă şi cât mai puţină uzură. Nu necesită niciun fel de întreţinere, este suficient să ştergeţi talpa cu un şerveţel umed.

Pielea din gama premium este box moale din piele de vită, tăbăcită şi vopsită special pentru noi la tăbăcăria Tamiv Business srl din Braşov, firmă cu tradiţie de zeci de ani în domeniu. Cel mai important aspect al pielii Tamiv este că a fost prelucrată conform standardelor europene în vigoare, pielea fiind complet lipsită de substanţe chimice interzise gen formaldehidă sau chrom hexavalent.

Papuceii Tikki sunt excelenţi ca şi pantofiori pentru primii paşi. Doar talpa ultra flexibilă poate fi îndoită complet de către bebeluşi. Copiii mici au nevoie să exerseze cât mai mult desculţi până învaţă să meargă bine, pentru că astfel simt perfect suprafaţa pe care păşesc, au echilibru şi îşi întăresc muşchii pentru formarea unui mers corect.

Botoşeii sunt căptuşiţi pe talpa interioară cu ţesătură de cânepă organică ce ajută la reglarea temperaturii interioare (reţine căldura sau dimpotrivă, devine răcoroasă când este prea cald). Fibra de cânepă diminuează mult transpiraţia la copiii cu probleme, papuceii noştri putând fi folosiţi cu încredere şi vara. În plus, cânepa este hipo-alergenică, astfel că papuceii Tikki pot fi purtaţi chiar şi pe piciorul gol, spre deliciul copiilor care simt libertate maximă!Autor: tors.ro
 


 SHARE :  Trimite pe mail
tikkitikkiceiincaltari copiitors.robotoseireduceri CITESTE MAI MULTE DESPRE

Calatorii

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Turism. Asta fac mai bine decât noi. M-am întors după șase zile de Bulgaria, într-un sătuc de lângă graniță, pe care toată lumea-l știe, dar e mare secret să nu se strice cumva ca Vama Veche și 2 Mai, visele de aur ale vacanțelor românești de litoral.

Articolul tau

Hai Simona!!!

Hai Simona!!!

Da, știu că tocmai a pierdut un meci și înfrângerea a fost rușinoasă. Suntem cu toții dezamăgiți, dezumflați, reveniți cu picioarele pe pământ. Ne reamintim că e mică, n-are forță, nu știe să pună o scurtă sau un lob și mai ales că-i labilă psihic.

Good to know

 Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

De-a lungul anilor, vaccinurile care ajută la protejarea copiilor împotriva bolilor infecțioase precum rujeola și oreionul au salvat sute de mii de vieți în S.U.A. și au împiedicat milioane de spitalizări, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), conform consumerreports.org .

Familie

”Ești prost! De ce ești prost?”

”Ești prost! De ce ești prost?”

Vă rog să-mi promiteți doar atât: că dacă vreodată, în orice fel de circumstanță, voi ajunge să-mi jignesc copilul, să mi-l iau în ”caterincă”, să-l ridiculizez, să-l reduc la zero și să-mi bat, efectiv, joc de el și de viața lui, să mă luați și să mă bateți cu pietre în piața publică. la Obor!

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

„Într-o zi, la postul de radio la care am o emisiune a sunat Jake”, spune pe pshycholytoday.com Laurie J. Watson, specialist în probleme sexuale și lector la Universitatea Duke. „Bărbatul mi-a spus că în ultimul trimestru de sarcină al soției nu au avut relații sexuale. Apoi, după nașterea fetiței lor, s-a întâmplat de doar trei ori – pe fugă și de mântuială”. O altă ascultătoare s-a plâns în cadrul aceleași emisiuni că, după nașterea primului lor copil, soțul ei și-a pierdut interesul pentru sex. „Preferă să muncească peste program și jocul cu copiii a înlocuit joaca în pat. Ce pot face?”.

Familie

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

Videoclipurile pentru copii sunt printre cele mai vizionate conținuturi din istoria YouTube, astfel ca oamenii de știință, producătorii de filme video și comercianții se străduiesc să descopere ce îi face pe tinerii spectatori atât de obsedați de ele.

Articolul tau

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Chiar dacă-mi făcusem ceva filme de groază în minte înainte a veni în Florida (rezultat, desigur, al filmelor şi documentarelor în care cineva te împuşcă în cap când mergi după pâine), am descoperit repede că mă simt mult mai în siguranţă decât mă aşteptam; ba chiar, în mod ciudat, chiar mai în siguranţă decât în Iaşi. Dar asta până nu demult, când cinci indivizi.... Dar mai bine să încep cu începutul.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.