Acasa | Articolul tau | Măi băieţi, uitaţi de puştoaice. Nimic nu se compară cu o femeie la 30 de ani

Măi băieţi, uitaţi de puştoaice. Nimic nu se compară cu o femeie la 30 de ani

 SHARE  

Adaugat in 3 mai 2012

Măi băieţi, uitaţi de puştoaice. Nimic nu se compară cu o femeie la 30 de ani

Femeia la 30 de ani. Foto: Reuters

Am cunoscut-o dintr-o întâmplare întâmplătoare, era vară, dar nu aşa de cald ca în ultimii ani. Stăteam unul lângă altul în metrou la o oră de vârf, striviţi ca sardelele. Era permanent preocupată să-şi strângă  geanta în braţe, se tot foia, m-a călcat de câteva ori şi se scuza imediat, de fiecare dată: "Mă scuzaţi, mă scuzaţi vă rog!", privindu-mă pentru câteva secunde.

I-am găsit un loc lângă o bară verticală şi am reuşit s-o protejez cumva, să-i câştig un pic mai mult spaţiu, sperând că se va linişti şi-mi va lăsa pantofii în pace. Mi-a zâmbit recunoscătoare şi s-a mai relaxat. Nu era prea frumoasă, avea nasul un pic cam mare şi coroiat ca un cioc de vultur, ochii mici de o culoare incertă, undeva între albastru, verde şi gri, şatenă cu pielea albă şi plină de pistrui. Aveam 29 de ani, mă numeam Lucian şi vânam femei. Era un full time job, un virus care-mi intrase deja în măduva oaselor, pur şi simplu nu mă puteam abţine (cum obişnuia să-mi spună fiu-meu, peste ceva ani, atunci când îl rugam s-o lase mai moale cu dulciurile).

Ochii mei se adaptaseră de-a lungul timpului şi deveniseră mici dispozitive cu infraroşu care scanau permanent zona, evaluau, dezbrăcau, mângâiau (uneori ardeau) şi duceau toate informaţiile în punctul din creierul meu unde dracul îşi închiriase o cămăruţă. Tocmai mă hotărâsem să mă opresc, era timpul să mă însor, să am o familie, copii, să plantez un pom şi cam atât... de casă n-aveam bani. Trecuse o săptămână de atunci, de la momentul zero, moment în care am oprit vânătoarea şi am trecut la peţit potenţiale neveste. Încă nu găsisem niciuna, dar nu-mi făceam probleme: ştiam cum arată, ce gusturi au, ce vor, unde le găsesc, nu aveam nevoie decât să am certitudinea că am reuşit să mă opresc.

Aveam moralul bun, de un an de zile nu mai fumam, a fost o victorie superbă asupra mea de care îmi aminteam cu plăcere. Ajunsesem să fumez două pachete pe zi, viaţa nu părea să aibă sens fără ţigări, părea că fumam din leagăn, că m-am născut să fumez. Am reuşit. Acum era timpul să renunţ şi la vânătoare.

Ea era Puşa, avea 31 de ani, măritată, un copil şi lucra ca inginer chimist pe undeva. Aţi ghicit, am coborât în aceiaşi staţie şi... dăm să ne luăm politicos la revedere unul de la altul. I-am făcut scanarea obişnuită. Avea fundul sus, picioare cu gambe subţiri şi glezne fine, coapse rotunde. N-ar fi fost rea de loc. Eram după o săptămână de abstinenţă şi începusem deja să fac duşuri reci, mai ales seara, iar mâna mea dreaptă începuse să-mi facă complice cu ochiul. Nu ştiu ce s-a întâmplat, ce m-a atras atât de tare la ea încât să merite să renunţ la ce-mi propusesem. Poate felul în care se mişca, era ca un căluţ nervos şi nerăbdător, nu stătea locului, ţopăia mereu pe tocuri mutându-şi permanent picioarele.

Eram sigur că arăta mai bine dezbrăcată. Să nu râdeţi, sunt puţine femei care arată mai bine dezbrăcate decât îmbrăcate. De ce credeţi că s-au inventat pantofii cu toc, ciorapii fini, dresurile, sutienele, rochiile şi atâtea şi atâtea altele... să le fie cald? Nu. O femeie deşteaptă şi cu gust îşi creşte cu cel puţin 50% potenţialul distructiv atunci când se echipează. Acest tip de femeie va renunţa doar în ultima clipă la haine şi trebuie să ai tot timpul cu tine o sticlă de 2l de apă, ca să nu te deshidratezi de la atâta salivat.

Dar să revenim la oile noastre, am avut un feeling, că ce văd e doar vârful aisbergului, că adevărata comoară e dedesubt. Aveam instincte bune şi bine antrenate de-a lungul anilor, erau şanse mici să mă înşel. S-o agăţ, a fost o joacă de copii. Mă plăcea cât de cât, vedeam asta în ochii ei ăia mici şi asta era mai mult decât suficient. Eu eram un profesionist, ea o biată amatoare... victimă sigură. Am scos sabia din teaca (începuse să prindă rugină) şi am trecut la atac, mi-am făcut numărul pe care-l ştiam la perfecţie. Zâmbete, glume (aveam un arsenal întreg), priviri, atingeri aparent întâmplătoare. Se muiase. Controlam situaţia. Am primit în dar numărul de telefon iar într-o săptămână eram cu ea în apartament.

Am cinstit-o cu o măslină, doar eram un cavaler, şi am trecut la lucrurile cu adevărat importante. Puşa era un sfert rusoaică şi trei sferturi ardeleancă de pe lângă Braşov. Era superbă, foarte delicată cu mâini şi picioare mici, cu o piele catifelată şi bine întinsă, carnea tare. Sânii erau ca nişte pere de toamnă pârguite iar pe cel drept avea un soi de cicatrice, o mică defecţiune. Era sfioasă, ruşinoasă şi fierbinte. Nu m-am grăbit, am căutat cu atenţie, i-am descoperit şi explorat toate punctele erogene: G, M, N, U şi H. Fremăta. A început să tremure cum tremură luciul apei în adierea unei brize uşoare.

Ehei taică, ce zile, ce nopţi (mai rare, dar au fost şi nopţi) au urmat. Doi ani de zile, atât a durat nebunia sexoasă, delirul din care nu mă mai trezeam. Voluptate, desfătare. Eram nebun după încheieturile ei delicate, îmi plăcea s-o miros, o adulmecam ca un animal. Măi băieţi, uitaţi de puştoaicele de 18 sau 20 de ani. Nimic nu se compară cu o femeie la 30 de ani, nimic. E ca o piersică ce s-a copt, încă tare în carne, iar atunci când muşti din ea îţi explodează în gură arome pline şi mature. Niciodată n-o să ţi se strepezească dinţii.

Doi ani de zile am uitat că  mai sunt şi alte femei pe lume, pur şi simplu nu le mai vedeam. Nu ştiu dacă o iubeam, ştiu doar că o doream. Nu mă  gândeam să mă însor cu ea, aveam principiile mele; femeia mai mică cu cel puţin 5 ani, fără aiureli de genul: divorţată, văduvă, fostă şi aşa mai departe, să "aibe" nişte şcoli şi nişte bănişori şi să mă iubească. Puşa nu făcea decât chestia asta din urmă, cea mai puţin importantă dintre toate. Eram conştient că trebuie să scap, mă apuca pensia lângă ea dacă nu mă mişcam repede, dar nu reuşeam. Soarta m-a ajutat. Mi s-a oferit un post cu mai mulţi arginţi dar trebuia să plec în provincie. M-am prins repede că nu trebuie să ratez ocazia şi am acceptat cu mutrele de rigoare... adică las capitala frăţică???

Ne-am văzut tot mai rar şi într-un final deloc. M-am însurat şi am plantat un pom. Făcui şi un copil.

O perioadă bună de timp am evitat s-o caut deşi am venit des în capitală. După nişte ani buni mi-am luat inima în dinţi şi am sunat-o, eram curios ce mai face, ştiam că sunt vindecat.

Epilog 1

Am descoperit-o distrusă, fără  dinţi în gură, îmbătrânită brusc şi pe jumătate nebună. Îi murise bărbatul după o boală scurtă şi complicată la inimă şi ăla mic, care se făcuse între timp mare, a pus-o pe definitiv pe butuci.

Se droga, a renunţat la şcoală  şi chiar a obligat-o să se prostitueze. Se pare că din acest motiv o luase razna. Reuşeam cu greu să scot câte ceva de la ea, era confuză, erau momente în care nu mă mai recunoştea.

Nu mai avea lumină, căldură, apă, un geam se spărsese şi fusese înlocuit cu un sac de plastic. În casă era o mizerie de nedescris. Băiatul a obligat-o să vândă casa şi ea se pregătea să plece în Ardeal, la părinţi. Flăcăul luase banii şi dispăruse din ţară.

Epilog 2

Ne-am întâlnit la o terasă, am văzut-o cum coboară din taxi şi vine spre mine. Acelaşi mers uşor ţopăit. Era fericită, strălucea. Divorţase şi se recăsătorise cu un general de aviaţie proaspăt pensionat (ăştia ies la pensie când noi ceilalţi abia începem să muncim). Ajunsese cu picioarele la stele, visul oricărei femei. Tipul mai învârtea un business şi arată ca la 30 de ani. Îl iubea.

Puşa arăta splendid, uitase să îmbătrânească (s-o înveţe cineva, vă rog!).

PS: Povestea este în mare parte adevărată, însă doar una dintre variantele de final este corectă.

Nota redactiei: Acest material a fost primit la rubrica "Articolul tau".

Scrie-ne si tu pe adresa redactiei smartwoman[at]hotnews[dot]ro. Noi vom trata cu toata atentia articolul tau si, daca il vei trata la fel, ii vom acorda prima pagina. Datele tale raman strict confidentiale, iar identitatea va fi protejata, trebuie doar sa ne specifici cum vrei sa te semnam. Materialele pot fi trimise si prin intermediul formularului de pe site (din colt sus dreapta), alaturi de fotografii.

Materialele de la rubrica "Articolul tau" reflecta opinia autorului, nu neaparat si pe cea a redactiei.Autor: Lucian Dima
 


 SHARE :  Trimite pe mail
cuplurelatie extraconjugaladorintadespartirecasatorie CITESTE MAI MULTE DESPRE

39841 citiri

108 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Good to know

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Mulți părinți nu vor să devina emoționali în fața copiilor. Este bine sa procedezi asa sau ar trebui sa ii spui copilului ca ti-e frica de paianjeni sau ca esti furios din cauza jobului? În timp ce tema este complexă, din studii reies câteva răspunsuri clare, conform theconversation .

Good to know

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Căpitanul Andreea Oana Ardeleanu a executat astazi, de la ora 10.00, zborul de evaluare pentru obținerea calificării de instructor de zbor pe aeronava IAR 99 devenind, astfel, prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție.

Familie

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

În curând, se împlinesc 14 ani de când tatăl meu a murit. S-a întâmplat brusc și, oarecum, neașteptat. Nu mai era chiar tânăr și nici cu sănătatea nu stătea prea bine. Era însă, în ciuda problemelor de sănătate, într-o formă foarte bună. S-a dus așa cum și-a dorit: ”mâncat bine, dormit bine, dimineața sculat mort”.

Relatii

 Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Noi considerăm că tinerii au parte de mai mult sex decât au în realitate, iar bărbații au viziune distorsionata asupra vieții sexuale a femeilor tinere, conform unui nou studiu.

Familie

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Au trecut câteva zile de când niște femei au plecat pe lumea cealaltă lăsându-și copiii pe mâna cine știe cui pe lumea asta. Am urmărit cât am putut cazul Nicoletei Botan. Am dat drumul chiar și la televizor, cu ocazia asta. M-am uitat la știri! M-am uitat câteva zile.

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.