Salata de sfecla rosie si avocado / Foto: Alison's Trials
Aveam de multa vreme in gand sa fac o salata de sfecla cu dressing de tahina si patrunjel, dar am spus pas; intuitia mi-a spus ca porcul nu este compatibil cu tahina. Acum, nu stiu ce sa zic, nu am studiat problema, voi ce parere aveti?
Si cum cateva fructe de avocado asteptau cuminti folosirea, am zis ca in loc de ulei sau tahina, sa le folosim pe ele, fructele supranumite, dupa cum bine stiti, unt vegetal.
Ingrediente pentru 4 persoane:
Sfeclele coapte, racite, se curata de coaja si se taie cuburi, la fel si avocado. Il taiem in 2, ii scoatem samburele si, cu cutitul, ii cadrilam miezul scobind apoi cuburile rezultate cu o lingurita. Cuburile le dispunem intr-o farfurie dupa imaginatie si rasnim piper proaspat pe ele. Apoi asezonam avocado cu sucul de lime amestecat cu sare, iar cu cel de lamaie, amestecat si el cu sare, dupa gust, asezonam sfecla. Lasam in frigider salata pentru macar 1/2 de ora si o putem servi!
Enjoy!