Supa cuscus / Foto: stock.xchng
7 cesti de supa de legume
2-3 gramajoare de fulgi de piper rosu, pisat
3 linguri de ulei de masline
1 cana de grâu integral, orz, sau cuscus
3-4 buchetele de brocoli, rupte marunt
3-4 buchetele conopidă florets, rupte marunt
4-5 g roşii-uscate-la-soare, îmbuteliate în ulei, bine scurse
4 ceape verzi, taiata in felii subtiri
150 g de branza de capra
Mod de preparare:
Intr-o oala mare puneti la foc supa de legume, uleiul de masline si fulgii de piper rosu. Dupa ce a dat in clocot, luati oala de pe foc si adaugati cuscusul, amestecand usor. Asteptati doua - trei minute si adaugati brocoli si conopida. Acoperiti si lasati sa se patrunda legumele timp de 5 minute. Supa de toarna in boluri si se orneaza cu rosii uscate la soare, ceapa verde, si un pic de branza de capra.
Mai multe informatii referitoare la retete ingenioase si de sezon precum si
sfaturi pentru o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos, poti gasi
accesand www.maggi.ro.