Sandvis cu vinete si telemea / Foto: cevabun.ro
Portii: 2
Timp de preparare: 30 de minute
Ingrediente:
1 vanata mica
3 linguri ulei de masline
2 cepe verzi
2 felii de telemea (sau feta)
4 felii de paine
1 lingurita oregano uscat
sare
piper
Preparare:
1.Spalati vanata si indepartati-i codita.
2.Taiati vanata in felii de aproximativ 5 milimetri, pe lungime.
3.Curatati ceapa de foile ofilite si taiati-o in 2 (sau 4, in functie de cat e de groasa), pe lungime.
4.Stropiti vinetele si ceapa cu ulei de masline.
5.Asezonati usor vinetele si ceapa cu sare si piper.
Nu exagerati cu sarea deoarece feta sau telemeaua sunt, de regula, sarate.
6.Frigeti vinetele pe gratar, plita sau tigaie de teflon.
7.Rumeniti usor si feliile de paine.
8.Intercalati intre feliile de paine felii de vinete, telemea/feta si ceapa verde.
9.Presarati cu putin oregano.
Sandvisul cu vinetele la gratar si telemea se serveste imediat, cu salata de rosii.
[gallery link="file" order="DESC"]