Acasa | Cariera | [P] Educatia antreprenoriala - punct de plecare pentru o cariera de succes si pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri romanesc solid

[P] Educatia antreprenoriala - punct de plecare pentru o cariera de succes si pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri romanesc solid

 SHARE  

Adaugat in 10 mai 2011

[P] Educatia antreprenoriala - punct de plecare pentru o cariera de succes si pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri romanesc solid

Excelez - un eveniment educational / Foto: Facebook

Pe 14-15 mai va avea loc la Bucuresti, Hotel Intercontinental, unul din cele mai mari evenimente educationale pentru dezvoltare profesionala si personala: EXCELEZ. Evenimentul Excelez, prin structura, teme, workshopuri, programe, cursuri si invitati, se adreseaza unui public larg, atat tinerilor profesionisti (20-25 ani), proaspat absolventi de studii superioare, dar si celor cu o experienta mai mare de 5 ani (26-35 ani), middle si top management (~40 ani).

Programul evenimentului cuprinde peste 20 funshopuri si workshopuri ce vor aborda teme precum: public speaking, iesirea din anonimat - leadership, inteligenta financiara, smart investments, proactivitate in dezvoltare personala, vanzari, public speaking, drumul catre sine, etc.

In cadrul evenimentuli poti beneficia si de o scurta consiliere in cariera, simulari de interviuri in cadrul Career Corner, o analiza a cv-ului oferite de HART - www.hart.ro, in cadrul carora descoperi cum sa iti valorifici experienta profesionala acumulata. Asadar te asteptam cu cv-ul tau actualizat. In zona Book Corner va exista un spatiu unde poti gasi cele mai recente aparitii pe piata si oferte de carti, audiobook-uri sau cd-uri. Printre expozanti: Okian, Curtea Veche Publishing, FPP- Fundatia Post Privatizare, Rentrop&Straton, Codecs, Editura Trei.

De asemenea, in cadrul sesiunilor de consiliere profesionala si persoanala ai oportunitatea de a intalni traineri si coachi de succes din Romania, cu care poti discuta individual despre gasirea unor strategii cheie pentru performanta ta in viata profesionala si personala.

Proiectul este sustinut de Fundatia Post-Privatizare (FPP), este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania s-a alaturat proiectului in calitate de Partenener Principal.

"Fundatia Post-Privatizare sustine educatia antreprenoriala, ca suport pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri romanesc solid. Tocmai de aceea, implicarea in evenimentul Excelez a venit ca un lucru natural, din dorinta de a ajuta cat mai multi tineri sa aleaga pasii necesari si corecti in construirea viitorului profesional. Intelegem totodata rolul pe care motivatia, perseverenta si pasiunea il joaca in conturarea unei cariere de succes, iar ideea organizatorilor de a oferi aceste lucruri in cadrul unor workshop-uri deschise, ne-au atras si ne-au convins sa ne alaturam lor in acest proiect, care speram sa se transforme intr-un proiect anual", declara FPP.

Evenimentul Excelez, precum si celelalte programe pe care Fundatia Post-Privatizare le sustine sunt gandite ca instrumente menite sa sprijine tinerii in dezvoltarea lor profesionala. School for Startups si Business Mentoring Program sunt proiecte construite pentru a oferii instruire specializata tinerilor antreprenori, dar si antreprenorilor cu experienta, astfel incat acestia sa inteleaga care sunt problemele fundamentale ale mediului de afaceri romanesc si european, care sunt caile pe care trebuie sa le urmeze pentru a avea succes si care sunt acele instrumente pe care le pot utilza in propriul avantaj.

Instruirea, consilierea, indrumarea sunt cele mai importante servicii pe care o organizatie le poate oferi unui tanar antreprenor pentru a-l ajuta in viitorul sau, iar Fundatia Post-Privatizare se bucura ca prin proiectele sale reuseste sa ofere aceste lucruri pe tot parcursul anului.

Mai multe despre FPP

Printre cele mai importante proiecte actuale pe care FPP le desfasoara se numara Business Mentoring Program si School for Startups Romania.

Daca Business Mentoring Program este un program intensiv de mentorat in afaceri dedicat antreprenorilor consacrati, School for Startups Romania 2011 presupune un an de instruire, consiliere si indrumare pentru tinerii antreprenori. Ambele programe sunt sustinute cu ajutorul unor mentori si interprinzatori de top din afara tarii. Business Mentoring Program este dezvoltat la initiativa Fundatiei Post-Privatizare cu sprijinul Entrepreneurship Ventures Ltd. (SUA), in timp ce School for Startups Romania beneficiaza de suportul lui Doug Richard, intreprinzator californian de succes, cu 20 de ani de experienta in dezvoltarea si conducerea companiilor de tehnologie si software.

Fundatia Post-Privatizare sustine dezvoltarea continua, astfel incat programele sale sunt gandite pe perioade indelungate de timp, pentru a oferi antreprenorilor oportunitatea de a construi afaceri care sa creasca rapid si sanatos in timp. Astfel Business Mentoring Program este proiectat ca un ciclu complet de educatie antreprenoriala la nivel de MBA, desfasurat pe o perioada de 9 luni, in timp ce School for Stratups Romania se constituie intr-o serie de opt evenimente cu participare directa si cu un grad inalt de interactivitate, desfasurate de-a lungul unui an de zile.Autor:
 


 SHARE :  Trimite pe mail

7951 citiri

2 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Good to know

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Mulți părinți nu vor să devina emoționali în fața copiilor. Este bine sa procedezi asa sau ar trebui sa ii spui copilului ca ti-e frica de paianjeni sau ca esti furios din cauza jobului? În timp ce tema este complexă, din studii reies câteva răspunsuri clare, conform theconversation .

Good to know

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Căpitanul Andreea Oana Ardeleanu a executat astazi, de la ora 10.00, zborul de evaluare pentru obținerea calificării de instructor de zbor pe aeronava IAR 99 devenind, astfel, prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție.

Familie

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

În curând, se împlinesc 14 ani de când tatăl meu a murit. S-a întâmplat brusc și, oarecum, neașteptat. Nu mai era chiar tânăr și nici cu sănătatea nu stătea prea bine. Era însă, în ciuda problemelor de sănătate, într-o formă foarte bună. S-a dus așa cum și-a dorit: ”mâncat bine, dormit bine, dimineața sculat mort”.

Relatii

 Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Noi considerăm că tinerii au parte de mai mult sex decât au în realitate, iar bărbații au viziune distorsionata asupra vieții sexuale a femeilor tinere, conform unui nou studiu.

Familie

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Au trecut câteva zile de când niște femei au plecat pe lumea cealaltă lăsându-și copiii pe mâna cine știe cui pe lumea asta. Am urmărit cât am putut cazul Nicoletei Botan. Am dat drumul chiar și la televizor, cu ocazia asta. M-am uitat la știri! M-am uitat câteva zile.

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.