Salata cu ciuperci, porumb si goji berry / Foto: Alison's Trials
Ingrediente:
Preparare:
Am scurs conservele de lichid si le-am clatit cu apa, apoi le-am scurs bine iar, le-am impreunat intr-un bol, am adaugat cepsoara, patrunjelul... Nu mi-a placut cum arata, simturile mele cereau un plus de culoare. Aveam rosioare, dar nu-mi spuneau nimic in combinatia de fata, si cum punga de goji cumparata de la piata de hus cu o zi inainte zacea prin preajma, am luat de acolo 2 linguri varfuite si le-am adaugat peste. Mda, acum, parca s-a schimbat treaba... desi ma gandeam deja cum va fi primit la masa melanjul meu destul de bizar, aveam si musafiri.
Daca as fi avut o rodie, as fi fost mai multumita, imi ziceam. Am continuat in felul urmator: intr-un platou am asezat frunzele de salata, uniform si cat de cat estetic, le-am stropit cu dressing (lamaie, otet, sare, piper proaspat rasnit, amestecate cu un tel mic intr-un bol pana la dizolvarea sarii), iar peste ele am rasturnat salata de boabe, fructe si ciuperci. Peste ea am repartizat uniform restul de dressing, apoi am plasat platoul la rece cca. 30 minute pana am pregatit felul principal...
Am avut un succes total, platoul meu fiind golit pina la ultima boaba si frunzulita. Aceasta este salata de luni. Va urez o saptamana buna, frumoasa si cu temperaturi agreabile in si in afara voastra.:)
Enjoy!