Acasa | Gourmet | "Castiga o tajina de Craciun cu MAGGI" 14 noiembrie 2011 - 9 decembrie 2011

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

"Castiga o tajina de Craciun cu MAGGI" 14 noiembrie 2011 - 9 decembrie 2011

 SHARE  

Adaugat in 14 noiembrie 2011

Tajina / Foto: pentrugatit.ro

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI SI PERIOADA DE DESFASURARE

1.1. Organizatorul concursului "Castiga o tajina de Craciun cu MAGGI" (numit in cele ce urmeaza "Concursul") este compania S.C. NESTLE ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bd. George Constantinescu nr. 3, Bucuresti, Sector 2, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/10813/08.11.2010, CUI 8184502, Tel. 021/204 40 00, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr.2168 si numita in cele ce urmeaza “Organizatorul” sau “Nestlé Romania”.

1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului. Astfel de modificari vor intra in vigoare la data autentificarii actului aditional prin care Regulamentul este modificat.

1.3. Concursul se va desfasura prin intermediul agentiei SC Graffiti Public Relations SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Iordache Golescu nr. 17, sector 1, inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/718/2009, cod fiscal numarul RO 24980530, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 20363, numita in cele ce urmeaza "Agentia".  

1.4. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicable din Romania prin afisare pe site-ul smartwoman.ro, fiind disponibil oricarui participant in perioada 14 noiembrie – 9 decembrie 2011.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

2.1. Prezentul Concurs se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

2.2. Concursul incepe pe data de 14 noiembrie 2011, ora 10:00:00 (ora Romaniei) si se incheie la data de 9 decembrie 2011 ora 23:59:59 (ora Romaniei).

2.3. Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul site-ului smartwoman.ro - sectiunea GOURMET.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1. Nu sunt eligibili a participa la Concurs angajatii Nestlé Romania SRL, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Nestlé Romania SRL, si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

 
3.2. La acest Concurs pot participa toate persoanele cu domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei, cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Concursului (denumite in continuare "Participanti" sau "Consumatori").

3.3. Participarea la acest Concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

4.1. Concursul se desfasoara prin intermediul site-ului smartwoman.ro - sectiunea GOURMET.  

4.2. Pentru a participa la Concurs, participantii trebuie:

a) sa se inscrie pe site-ul smartwoman.ro , sectiunea GOURMET - in perioada 14 noiembrie 2011, ora 10:00:00 (ora Romaniei) - 9 decembrie 2011 ora 23:59:59 (ora Romaniei), prin intermediul unui comentariu postat la articolul de anuntare a prezentului Concurs, respectand urmatoarele indicatii de completare a campurilor formularului de comentarii prezent pe site-ul smartwoman.ro:

(*)Nume: Nume si prenume ale participantului din actul sau de identitate

(*)Email: Adresa de email valida, pe care urmeaza a fi contactat ulterior

(*)Subiect: Numele retetei pe care o inscrie in concurs

(*)Comentariu: Lista de ingrediente si modul de preparare a retetei cu care se inscrie.

b) participantul sa incarce o reteta cu specific romanesc care sa poate fi preparata in tagina si care sa aiba ca ingredient unul dintre produsele MAGGI: http://www.maggi.ro/Portofolio.aspx

Dupa completarea intergala a formularului de comentarii, Participantii trebuie sa dea click pe butonul "Trimite". Toate materialele vor fi supuse aprobarii Organizatorului inainte de publicarea pe site. Aprobarea unui material se va face in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de 5 zile lucratoare de la trimiterea sa de catre un participant, cu exceptia cazurilor independente de vointa Organizatorului, precum, dar fara a se limita, la probleme tehnice legate de sistemul informatic care gazduieste site-ul. Odata ce un material este aprobat de catre Organizator, acesta este postat pe site-ul smartwoman.ro, sectiunea GOURMET. Odata transmis materialul pe site, participantii sunt de acord ca Organizatorul, prin reprezentantii sai, sa efectueze corecturi asupra sa, precum dar fara a se limita la, modificari ale textelor, titlurilor/descrierilor materialelor in scopul respectarii corectitudinii gramaticale sau orice fel de continut cu referire la oricare, dar fara a se limita la criteriile mentionate la Sectiunea 4.3 

4.3 Un participant poate publica un numar nelimitat de retete atat timp cat sunt respectate urmatoarele conditii, incluzand dar fara a se limita la:

 • Textele retetelor nu depasesc 2000 de caractere
 • Materialele sa fie orginale si sa respecte tema concursului (Participantul descrie ingredientele si modul de preparare a unei reteta cu specific romanesc care sa poate fi preparata in tagina si care sa aiba ca ingredient unul dintre produsele MAGGI, detaliate la punctul 4.2.b)
 • Materialele sa respecte conditiile impuse de legislatia in materie. Textele nu trebuie sa fie ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenofobe, materiale ce constituie o incalcare flagranta a dreptului de autor si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale si care au conotatii politice.
 • Materialele nu incalca dreptul la intimitate si viata privata a persoanelor. Incarcarea unui material pe site se face pe propria raspundere a participantului.
 • Materialele nu instiga la violenta, sinucidere, crima, automutilare sau orice alte forme de agresiune verbala sau fizica.
 • Materialele nu prezinta si nu fac referite la alte marci decat cele comercializate de catre Nestle Romania.
 • Textul retetei sa fie rezonabil de corect redactat din punct de vedere gramatical.
 • Materialele nu incalca nicio lege referitoare la proprietatea intelectuala; nu este permisa incarcarea de materiale preluate din, dar fara a se limita la, emisiunile posturilor TV, alte site-uri de internet, portofolii publice.

4.4 Fiecare reteta trimisa se considera o intrare in concurs, dar un participant nu poate castiga mai mult de un premiu.

4.5 Organizatorul nu este responsabil pentru faptul ca terte parti pot utiliza informatii pe care participantii la Concurs le posteaza sau le fac disponibile in spatiile dedicate Concursului. De asemenea, participantii isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmit sau le publica in spatiile dedicate Concursului pe site-ul smartwoman.ro. Participantii sunt in intregime responsabili de continutul informatiilor postate sau introduse pe site sau transmise altor membri.

4.6 Participantii sunt de acord si se obliga sa nu foloseasca serviciile site-ului smartwoman.ro. pentru a instiga la incalcarea legislatiei romanesti. In acelasi timp, participantii sunt de acord si se obliga sa nu ofere informatii cu scopul de a sprijini activitati ilegale.

4.7 Toate materialele trimise in cadrul acestei campanii promotionale devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate.

4.8 Nerespectarea oricareia dintre conditiile mentionate anterior conduce automat la descalificarea respectivului material si neaprobarea sa pentru publicare pe site.

4.9 Participantii care se inscriu in prezenta Concurs trebuie sa respecte si prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 5. PREMIILE CONCURSULUI

5.1. In cadrul prezentului Concurs se vor acorda 4 premii, dupa cum urmeaza:  

Fiecare dintre cele 4 premii va consta intr-un vas tagine si cantitatea de produse MAGGI mentionata mai jos in functie de categoria din care face parte produsul inserat in reteta.

 • Daca produsul inserat in reteta face parte din categoria MAGGI Secretul Gustului, premiul consta in si are valoarea de:
CATEGORIE PREMIU PREMIU BUCATI PRET UNITAR FARA TVA(RON) VALOARE TOTALA FARA TVA(RON)
Vase Tagine Vase Tagine “Emile Henry” 1 240.32 240.32
Total categorie 240.32
MAGGI - SECRETUL GUSTULUI MAGGI Bors Simplu 20x15g          5                      1.20 6
MAGGI Bors Legume 12x200g          1                      4.58 4.58
MAGGI SCRG Intensavor Gaina 12x200g          1                      4.21 4.21
MAGGI SG Intensavor Legume 12x200g          1                      3.96 3.96
MAGGI Seasoning Gran Bors 12x200g RO          1                      5.04 5.04
MAGGI SCRG Seas Mediteranean 12x200g RO          1                      4.36                                   4.36
MAGGI SCRG Seas Gran Green 12x200g RO          1                      4.36                                   4.36
Total categorie                                 32.51
Total 272.83
 • Daca produsul inserat in reteta face parte din categoria MAGGI Supe, premiul consta in si are valoarea de:
CATEGORIE PREMIU PREMIU BUCATI PRET UNITAR FARA TVA(RON) VALOARE TOTALA FARA TVA(RON)
Vase Tagine Vase Tagine “Emile Henry” 1 240.32 240.32
Total categorie 240.32
MAGGI - Supe MAGGI Supa Pui Fidea 25x50g          1                      2.20                                   2.20
MAGGI Supa Galuste 16x52g          1                      2.20                                   2.20
MAGGI Supa Alfabet 20x72g          1                      2.20                                   2.20
MAGGI Ciorba Pui Legume 18x45g          1                      2.20                                   2.20
MAGGI Ciorba Legume 18x70g          1                      2.20                                   2.20
MAGGI Supa Vacuta Fidea 20x56g          1                      2.20                                   2.20
MAGGI Ciorba de Burta 24x52g          1                      2.20                                   2.20
MAGGI Supa Crema Rosii 20x60g          1                      2.20                                   2.20
MAGGI Supa Crema de Pui 24x63g          1                      2.20                                   2.20
MAGGI Supa Crema Legume 20x64g          1                      2.20                                   2.20
MAGGI Bors Vita Cu Legume 20x45g          1                      2.20                                   2.20
MAGGI Supa Legume Paste 20x35g          1                      2.60                                   2.60
MAGGI Ciorba Legume Cu Paste 15x39g          1                      2.60                                   2.60
MAGGI Ciorba Pui Paste Integrale20x33g          1                      2.60                                   2.60
MAGGI Supa Crema Multe Legume 20x63g          1                      2.60                                   2.60
MAGGI Supa Crema Ciuperci 20x66g          1                      2.60                                   2.60
MAGGI Supa Crema Pui Crutoane 36x17g          1                      1.00                                   1.00
Maggi Supa Instant Crema de Pui si Crutoane 28x16g          1                      1.15                                   1.15
Maggi Supa Instant Crema de Ciuperci si Crutoane 28x15g          1                      1.15                                   1.15
Maggi Supa Instant de Pui si Taitei 24x14g          1                      1.15                                   1.15
Maggi Supa Instant de Rosii si Taitei 24x18g          1                      1.15                                   1.15
MAGGI Fidelicios Fidea Instant Pui 104x60gRO          3                      0.97 2.91
MAGGI Fidelicios Fidea Instant Vita 104x60gRO          3                      0.97 2.91
MAGGI Fidelicios Fidea Instant Ciuperci104x60gRO          3                      0.97 2.91
Total categorie                                 51.53
Total 291.85
 • Daca produsul inserat in reteta face parte din categoria MAGGI Concentrate, premiul consta in si are valoarea de:
CATEGORIE PREMIU PREMIU BUCATI PRET UNITAR FARA TVA(RON) VALOARE TOTALA FARA TVA(RON)
Vase Tagine Vase Tagine “Emile Henry” 1 240.32 240.32
Total categorie 240.32
MAGGI  - Concentrate MAGGI Cub Gaina 24(48x10g)        10                      0.26 2.6
MAGGI Sufletul Mancarii Gaina 12x81g          6                      2.70 16.2
MAGGI Cub Bors 20x48g          5                      1.66 8.3
MAGGI Cub Legume 20x60g        10                      1.45 14.5
MAGGI Cub vita 20x54g        10                      1.45 14.5
MAGGI Sufletul Mancarii Vita 12x78g          6                      2.80 16.8
Total categorie                                 72.90
Total                            313.22
  
 • Daca produsul inserat in reteta face parte din categoria MAGGI Mix Fix, premiul consta in si are valoarea de:
CATEGORIE PREMIU PREMIU BUCATI PRET UNITAR FARA TVA(RON) VALOARE TOTALA FARA TVA(RON)
Vase Tagine Vase Tagine “Emile Henry” 1 240.32 240.32
Total categorie 240.32
MAGGI - Mix Fix MAGGI Ideea Zilei Sarmale Legume16x46g          1                      1.82 1.82
MAGGI Ideea Zilei Sarmale Carne 20x46g          1                      1.82 1.82
MAGGI IDEEA ZILEI Snitzel 16x65g          1                      2.16 2.16
MAGGI Ideea Zilei Carbonara 20x40g          1                      2.16 2.16
MAGGI Ideea Zilei Milanese 20x55g          1                      2.16 2.16
MAGGI Ideea Zilei Bolognese 20x60g          1                      2.16 2.16
MAGGI IDEEA ZILEI Pui&Ciuperci 25x38g          1                      2.16 2.16
MAGGI IDEEA ZILEI Pui&Verdeata 25x30g          1                      2.16 2.16
MAGGI IDZLEI PuiFraged&Verdeata 32x34g          1                      2.87 2.87
MAGGI IDZLEI Pui Fraged Picant 32x34g          1                      2.87 2.87
MAGGI IDZLEI Pui Fraged&Usturoi 32x36g          1                      2.87 2.87
MAGGI IDEEAZILEI AripioareFraged32x31g          1                      2.87 2.87
MAGGI IDEEAZILEI Porc Fraged Leg32x34g          1                      2.87 2.87
MAGGI IDEEA ZILEI PasteBolognese22x47g          1                      2.16 2.16
MAGGI IDEEA ZILEI Paste&Ciuperci22x48g          1                      2.16 2.16
MAGGI La Gratar Porc Usturoi 16x34g          1                      2.41 2.41
MAGGI La Gratar Pui Clasic 16x34g          1                      2.41 2.41
MAGGI La Gratar Pui Picant 16x34g          1                      2.41 2.41
MAGGI IDEEA ZILEI CROCANT aripioare picante 22x89g          1                      2.87 2.87
MAGGI IDEEA ZILEI CROCANT pui clasic 22x89g          1                      2.87 2.87
MAGGI IDEEA ZILEI CROCANT pui usturoi 22x89g          1                      2.87 2.87
Total categorie 51.11
Total 291.43

- oricare dintre premiile de mai sus va fi format dintr-un vas tagine “Emile Henry” si cantitatea de produse MAGGI mentionata mai sus in functie de categoria din care face parte produsul inserat in reteta.

5.2. Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului. Din momentul primirii premiului, toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin castigatorului. 

5.3. Participantilor la Concurs nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Concursului, incluzand dar fara a se limita la cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea participarii la Concurs.

5.4. Procedura de acordare a premiilor si de validare a castigatorilor este prezentata la Sectiunea 6 din prezentul Regulament.

5.5. Refuzul unui castigator de a primi premiul inseamna ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului. Un Castigator isi poate exprima refuzul printr-o solicitare scrisa, semnata si datata trimisa Organizatorului pe adresa Str. George Constantinescu, nr. 3, Sector 2, Bucuresti Romania, in atentia "Serviciul Consumatorului". In cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, un castigator va pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu mai acorda premiul respectiv.

5.6. Organizatorul nu este raspunzator de erorile ivite din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de internet (de exemplu, dar fara a se limita la materialele care nu se pot stoca in baza de date din cauza intreruperilor conexiunii la internet).

5.7. Nu se poate acorda contravaloarea in bani pentru premiile specificate la Sectiunea 5.1. a prezentului Regulament. 

5.8. Un Participant poate castiga un singur premiu pe intreaga durata a Concursului.

SECTIUNEA 6. ATRIBUIREA PREMIILOR

6.1. Desemnarea castigatorilor se va face pe data de 15 decembrie 2011 de catre un juriu format dintr-un reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al agentiei Graffiti PR si un reprezentant al Smile Media. Fiecare dintre membrii juriului va acorda o nota intre 1 si 5 materialelor inscrise in concurs, pe baza criteriilor de jurizare mai jos mentionate, iar in urma jurizarii vor fi desemnati 4 castigatori si 10 rezerve, stabiliti in ordinea valorii mediilor aritmetice realizate intre cele 3 note acordate de catre juriu pentru fiecare material. 

In cazul in care exista un numar de participanti mai mic sau egal cu 4 toti participantii vor fi declarati castigatori iar daca exista un numar mai mic de 10 rezerve se va stabili un numar de rezerve egal cu numarul de participanti care depasesc numarul de castigatori.

Criterii de jurizare:

-respectarea temei concursului (trimiterea unei retete cu specific romanesc care sa fie preparata intr-o tagina si care contine ca ingredient un produs MAGGI conform listei detaliate la punctul 4.3.b)

-structura retetei inscrise in concurs: textul retetei inscrise trebuie sa cuprinda lista de ingrediente urmata de modul de preparare

-originalitatea retetei (copierea unei retete din alte surse este depunctata)

Inscrierile corespunzatoare primelor 4 punctaje vor fi desemnate castigatoare, urmatoarele 10, in ordinea valorii punctajelor, constituind rezerve. In cazul in care se va inregistra egalitate intre punctaje, castigatorul final se va stabili in ordinea inscrierii in concurs, fiind desemnat castigator participantul care s-a inscris primul in concurs.

6.2. Un participant va fi desemnat castigator daca respecta toate prevederile prezentului Regulament. 

6.3. In perioada 15 – 16 decembrie, dupa desemnarea castigatorilor, un reprezentant al agentiei Graffiti PR ii va contacta prin e-mail pe cei 4 castigatori validati carora le va cere datele de identificare personala (nume, prenume, cod personal, numar de telefon la care pot fi contactati si adresa fizica unde se va putea face livrarea premiilor) si o copie dupa cartea de identitate. Daca in interval de 48 de ore compania nu va primi raspuns la acest e-mail, se va trece la contactarea rezervelor in ordinea valorii mediilor aritmetice realizate intre cele 3 note acordate de catre juriu pentru fiecare material. 

Un castigator este considerat validat daca:

- respecta prevederile prezentului Regulament;

- incarca cel putin o reteta pe site-ul smartwoman.ro, sectiunea GOURMET conform Sectiunii 4 a prezentului Regulament.

- trimite catre agentia Graffiti PR o copie dupa actul de identitate in maxim 48 de ore din momentul contactarii sale de catre agentia Graffiti PR.

- datele din actul de identitate corespund complet cu cele furnizate la completarea formularului de comentarii pe site-ul smartwoman.ro, sectiunea GOURMET. 

6.4. Constatarea oricaror neconcordante intre datele comunicate pe site-ul smartwoman.ro, sectiunea GOURMET, in cadrul formularului de comentarii (nume, prenume) si cele din documentul de identitate, duce la invalidarea castigatorului si pierderea dreptului de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a atribui premiul unei rezerve. In cazul in care niciuna dintre rezerve nu poate face dovada identitatii, premiul va ramane in posesia Organizatorului.

6.5. Premiile Concursului, constand in 4 tagine si produsele MAGGI mentionate in tabelul de la art. 5.1 in functie de reteta inscrisa in concurs vor fi expediate prin posta catre castigatori, in cel mult 30 de zile lucratoare de la validarea acestora. Organizatorul nu poate fi facut raspunzator pentru premiile care de exemplu, dar fara a se limita la, nu ajung la destinatie, ajung deteriorate din cauza functionarii defectuoase a serviciilor postale. De asemenea, Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru premiile care nu ajung la destinatie din cauza comunicarii eronate de catre castigator a adresei postale, castigatorul fiind invalidat fara nicio despagubire din partea Oragnizatorului.

6.6. Premiul nu poate fi cedat unei alte persoane. Premiul va fi expediat catre castigator prin curier, Organizatorul nefiind raspunzator pentru intrarea in posesie a premiului din motive precum, dar fara a se limita la functionarea defectuoasa a serviciilor de curierat sau imposibilitatea castigatorului de a ridica premiul din motive independente de vointa organizatorului.

6.7. Organizatorul nu va acorda nicio despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor desemnati castigatori care nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului, urmand a fi invalidati.

SECTIUNEA 7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

7.1. Numele si prenumele castigatorilor validati conform prevederilor Regulamentului, precum si premiul castigat in cadrul Concursului vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 211/2008. Lista tuturor castigatorilor validati cuprinzand numele, prenumele si premiul castigat va fi publicata pe site-ul smartwoman.ro, sectiunea GOURMET, dar nu mai tarziu de 20 zile calendaristice de la data validarii castigatorilor conform Sectiunii 6.3.

SECTIUNEA 8. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

8.1. Organizatorul nu va fi tinut raspunzator pentru orice fel de prejudicii suferite de catre castigator indiferent de natura acestora, din momentul predarii premiului.

8.2. Imposibilitatea castigatorului de a intra in posesia oricarui premiu din cadrul acestei Campanii exonereaza Organizatorul de orice raspundere.

SECTIUNEA 9. MINORII SI PERSOANELE AFLATE IN IMPOSIBILITATE FIZICA DE A SE DEPLASA

9.1. La Concurs nu au dreptul sa participe persoanele minore (cu varsta sub 18 ani). Intrarile apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani (impliniti la data inceperii Concursului) vor fi eliminate din lista de castigatori.  

9.2. In cazul in care castigatorul premiului acordat in acest Concurs se afla in imposibilitate fizica de a se deplasa, predarea acestuia se poate face catre o persoana imputernicita de catre castigator in baza unei procuri autentificate de catre un Notar Public. Aceasta procura autentificata va imputernici reprezentantul castigatorului sa semneze inclusiv declaratia prin care Organizatorul este exonerat de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului catre persoana imputernicita in acest sens, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de acesta.

SECTIUNEA 10. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

10.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Concursului, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168.

Agentia, in vederea desfasurarii Concursului, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 20363. 

Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, persoanele inscrise pe smartwoman.ro si castigatorii premiilor Concursului isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. 

10.2. Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a castigatorului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Str. George Constantinescu, nr. 3, Sector 2, Bucuresti 2, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

10.3. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2006 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006. Numele si prenumele castigatorilor si premiile castigate in cadrul Concursului vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

10.4. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Concurs, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

10.5. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Concurs va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Nestlé Romania SRL, cu sediul in Nestle Romania, Str. George Constantinescu, nr. 3, Sector 2, Bucuresti, Bucuresti, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului.

10.6. Organizatorul le poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele, prenumele lor si orasul de resedinta. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.

SECTIUNEA 11. FORTA MAJORA

11.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

11.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata.Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Concurs existenta acesteia in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 12. LITIGII SI FRAUDE

12.1. In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente.

12.2. Eventualele reclamatii legate de derularea Concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Nestle Romania, Str. George Constantinescu, nr. 3, Sector 2, Bucuresti, Romania, in atentia "Serviciul Consumatorului", in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii castigatorului. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in considerare vreo contestatie.  

12.3. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a acestei Campanii, a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii. 

12.4. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL

13.1 Prin participarea la aceasta Concurs, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. O copie a Regulamentului Oficial al prezentei Campanii va fi disponibila in mod gratuit oricarui solicitant la adresele mentionate la art. 12.2.

13.2 Informatii suplimentare, precum si Regulamentul Oficial al Concursului vor fi disponibile in mod gratuit tuturor celor care apeleaza la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila doar din reteaua Romtelecom), de luni pana vineri intre orele 9h00 - 18h00 (cu exceptia sarbatorilor legale) si solicita acest regulament sau prin e-mail la contact.nestle@ro.nestle.com. Regulamentul Oficial al Concursului va fi publicat pe site-ul smartwoman.ro, sectiunea GOURMET.

13.3 Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007, si a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public in 3 exemplare originale, in data de 11.11.2011.Autor: Maggi
 


 SHARE :  Trimite pe mail
maggiconcursgourmetcraciuntajinaretete CITESTE MAI MULTE DESPRE

5413 citiri

0 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Good to know

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Mulți părinți nu vor să devina emoționali în fața copiilor. Este bine sa procedezi asa sau ar trebui sa ii spui copilului ca ti-e frica de paianjeni sau ca esti furios din cauza jobului? În timp ce tema este complexă, din studii reies câteva răspunsuri clare, conform theconversation .

Good to know

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Căpitanul Andreea Oana Ardeleanu a executat astazi, de la ora 10.00, zborul de evaluare pentru obținerea calificării de instructor de zbor pe aeronava IAR 99 devenind, astfel, prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție.

Familie

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

În curând, se împlinesc 14 ani de când tatăl meu a murit. S-a întâmplat brusc și, oarecum, neașteptat. Nu mai era chiar tânăr și nici cu sănătatea nu stătea prea bine. Era însă, în ciuda problemelor de sănătate, într-o formă foarte bună. S-a dus așa cum și-a dorit: ”mâncat bine, dormit bine, dimineața sculat mort”.

Relatii

 Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Noi considerăm că tinerii au parte de mai mult sex decât au în realitate, iar bărbații au viziune distorsionata asupra vieții sexuale a femeilor tinere, conform unui nou studiu.

Familie

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Au trecut câteva zile de când niște femei au plecat pe lumea cealaltă lăsându-și copiii pe mâna cine știe cui pe lumea asta. Am urmărit cât am putut cazul Nicoletei Botan. Am dat drumul chiar și la televizor, cu ocazia asta. M-am uitat la știri! M-am uitat câteva zile.

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.