Acasa | Articolul tau | Love is in the air... ok şi eu ce să fac, să nu mai respir?

Love is in the air... ok şi eu ce să fac, să nu mai respir?

 SHARE  

Adaugat in 6 aprilie 2012

Love is in the air... ok şi eu ce să fac, să nu mai respir?

Îndrăgostită la prima vedere. Foto: Photoxpress

Mă numesc Rodica, am 27 de ani, brunetă cu ochii verzi, 1,72 şi 56 de kg. Sunt ofiţer bancar şi câştig în jur de 700 de euro pe lună. Munca nu-i uşoară, şefii sunt cum sunt, aşa că nici măcar un cent din ce câştig nu e moca. Sunt sociabilă, am mulţi prieteni dar mai ales prietene. Am o viaţă OK, nici prea prea, nici foarte foarte. Adică aveam.

Acum două săptămâni am mers la o sindrofie. Începea destul de devreme, la ora 17 şi erau puţine persoane pe care le cunoşteam, deci plictisitor. Speram să scap repede, îmi făcusem deja alte planuri cu prietenele după ora 21. M-am îmbrăcat clasic, fără fiţe, cu o rochie neagră mulată pe corp, ciorapi Gatta, pantofi cu toc, perle. Am aruncat în aer un norişor de Poison de la Christian Dior şi am trecut de câteva ori prin el. M-am machiat discret, nu voiam să fac valuri.

La restaurant abia m-am atins de mâncare, am băut câteva pahare de apă plată şi mă uitam regulat la ceas. Pe la ora opt aveam să dau obişnuitul plic, mă scuzam cu eleganţă şi plecam. N-a fost să fie. S-a aşezat în faţa mea, cu un zâmbet stânjenit în colţul gurii marca Harrison Ford, înalt, şaten şi... cam asta a fost. Am băut foarte repede încă un pahar cu apă şi am realizat că ceva nu e în regulă. Probabil că se vedea pe faţa mea, în ochii mei, pentru că el m-a privit mai intens, curios.

S-a prezentat, Şteff. O glumiţă, încă un zâmbet. Se făcuse deja prea cald. M-a invitat la dans. Din momentul în care i-am simţit mâna pe şoldul meu, caldă şi mare şi mirosul lui de mosc mi-a inundat creierul am intrat într-un fel de transă. Nu ştiu dacă atunci când deschideam gura să vorbesc, în loc de cuvinte nu ieşeau afară, unul câte unul, fluturii care se zbenguiau în stomacul meu. Eram drogată, eram îndrăgostită iremediabil şi la prima vedere. Am uitat că trebuia să plec, am uitat de prietene, am uitat şi cum mă cheamă.

S-a făcut 10, apoi 11 şi m-am trezit într-o cameră de hotel. Am făcut pentru prima dată dragoste, cu adevărat, în viaţa mea. Fiecare atingere a lui mă ardea, fiecare sărut mă răcorea . Era foc şi gheaţă. Am murit şi am înviat de mai multe ori; am aflat atunci de ce m-am născut femeie, ce înseamnă să fii femeie. L-am muşcat, l-am zgâriat şi probabil am ţipat de bucurie. I-am vărsat în ureche şoapte pasionale, ancestrale, cuvinte pe care nu le rostisem niciodată în viaţă, cuvinte pe care nici nu eram conştientă că le ştiu, cuvinte care veneau din altă dimensiune. Am simţit cum începe şi se sfârşeşte lumea. Am fost martora Big-Bang-ului. Iubeam.

Fericirea mea a durat 10 ore. Seara m-a sunat şi mi-a spus că e însurat şi are 2 copii. Nevastă-sa l-a mirosit şi a primit un ultimatum. A ales.

Nu pot să spun că am murit, că s-a dărâmat lumea... aş fi dorit să se întâmple asta, ar fi fost mai simplu, mai uşor. Am devenit un zombie. M-au consultat doctori, am intrat în concediu medical, am luat pastile. După o săptămână am început să mănânc şi după încă una să vorbesc. Prietenele mele m-au scos din iadul în care intrasem, au reuşit să faca asta, puţin câte puţin în fiecare zi. Acum sunt normală. Mi-a rămas un spin adânc înfipt în inimă şi din când în când sângerează, dar e OK, se poate trăi.

Nu înţeleg cu ce-am greşit. Nu pot să pricep cum de fericirea şi dezastrul au ajuns la mine în acelaşi vagon. Nu am avut nici măcar şansa să fiu amantă, să-i cumpăr haine pe care să-mi culc obrazul, să râdem, să-i găsesc defecte... să-l urăsc. Mai rău decât atât nu se putea. Nu cred că voi putea scoate vreodată spinul acela din inimă. Nu ştiu dacă e posibil să mai iubesc. Nu e drept.

Nota redactiei: Acest material a fost primit la rubrica "Articolul tau".

Scrie-ne si tu pe adresa redactiei smartwoman[at]hotnews[dot]ro. Noi vom trata cu toata atentia articolul tau si, daca il vei trata la fel, ii vom acorda prima pagina. Datele tale raman strict confidentiale, iar identitatea va fi protejata, trebuie doar sa ne specifici cum vrei sa te semnam. Materialele pot fi trimise si prin intermediul formularului de pe site (din colt sus dreapta), alaturi de fotografii.

Materialele de la rubrica "Articolul tau" reflecta opinia autorului, nu neaparat si pe cea a redactiei.Autor: Rodica E.
 


 SHARE :  Trimite pe mail
intalniredragoste la prima vederesexrelatiealegeredespartirerelatie extraconjugala CITESTE MAI MULTE DESPRE

11751 citiri

175 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Good to know

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Mulți părinți nu vor să devina emoționali în fața copiilor. Este bine sa procedezi asa sau ar trebui sa ii spui copilului ca ti-e frica de paianjeni sau ca esti furios din cauza jobului? În timp ce tema este complexă, din studii reies câteva răspunsuri clare, conform theconversation .

Good to know

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Căpitanul Andreea Oana Ardeleanu a executat astazi, de la ora 10.00, zborul de evaluare pentru obținerea calificării de instructor de zbor pe aeronava IAR 99 devenind, astfel, prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție.

Familie

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

În curând, se împlinesc 14 ani de când tatăl meu a murit. S-a întâmplat brusc și, oarecum, neașteptat. Nu mai era chiar tânăr și nici cu sănătatea nu stătea prea bine. Era însă, în ciuda problemelor de sănătate, într-o formă foarte bună. S-a dus așa cum și-a dorit: ”mâncat bine, dormit bine, dimineața sculat mort”.

Relatii

 Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Noi considerăm că tinerii au parte de mai mult sex decât au în realitate, iar bărbații au viziune distorsionata asupra vieții sexuale a femeilor tinere, conform unui nou studiu.

Familie

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Au trecut câteva zile de când niște femei au plecat pe lumea cealaltă lăsându-și copiii pe mâna cine știe cui pe lumea asta. Am urmărit cât am putut cazul Nicoletei Botan. Am dat drumul chiar și la televizor, cu ocazia asta. M-am uitat la știri! M-am uitat câteva zile.

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.