Acasa | Familie | Salvaţi Copiii – Inovaţie online prin noua pagină de donaţie

Salvaţi Copiii – Inovaţie online prin noua pagină de donaţie

 SHARE  

Adaugat in 27 august 2013

Salvaţi Copiii – Inovaţie online prin noua pagină de donaţie

Andi Moisescu. Foto: Salvaţi Copiii

Salvaţi Copiii se menţine inovator în domeniul umanitar nu numai prin programele sale, ci şi prin mecanismele de atragere a noi susţinători. 

Noua pagină de donaţie a site-ului include opţiuni de donaţie folosite pentru prima dată în România: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=doneaza.

Site-ul salvaticopiii.ro ţine pasul cu tendinţa internaţională a domeniul donaţiilor online şi îşi schimbă pagina de donaţie, ca parte a strategiei de menţinere a poziţiei de organizaţie lider în lupta pentru drepturile copiilor. De acum, pe lângă clasica donaţie singulară, donaţia lunară este posibilă pe site-ul organizaţiei, cu câteva clickuri.

Donatorul îşi va completa datele, iar procesatorul de plăţi va retrage automat în fiecare lună, suma prestabilită de donator. Perioada şi cauza pentru care va dona este tot opţiunea donatorului, iar impactul unei astfel de donaţii mici dar lunare va face diferenţa în viaţa unui copil.

Cauzele pentru care se poate dona sunt: Sănătate – Programul de reducere a mortalităţii infantile, Educaţie -  Susţinerea activităţilor centrelor educaţionale şi Protecţie împotriva violenţei, iar pe site veţi găsi informaţii despre destinaţia sumei pentru fiecare donaţie, singulară sau lunară.

Primul donator lunar a fost îndrăgitul Andi Moisescu, Preşedintele Organizaţiei Salvaţi Copiii, el alăturându-se cauzei de reducere a mortalităţii infantile prin programul Fiecare Copil Contează. Prin facilitatea pusă la dispoziţie, el va dona lunar către cauza aleasă.

De asemenea, de acum este disponibilă şi opţiunea “Donaţie cadou”, donaţie prin care un susţinător poate trimite o felicitare electronică sau tipărită către o persoană dragă. Momentan sunt disponibile 2 tipuri de felicitare – una generală şi una de tip “La mulţi ani!”: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=doneaza

Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv declară: “De mult suntem inovatori în acţiunile noastre, fie că este vorba de campanii, de programe sau de promovarea online. Site-ul nostru a fost printre primele ce au oferit posibilitatea de donaţie online, iar pagina noastră de Facebook are peste 350.000  de fani, ceea ce ne plasează pe primul loc în topul organizaţiilor non-guvernamentale din România ca prezenţă pe Facebook. Continuăm acest demers şi lansăm noi opţiuni de donaţie, într-un format mai prietenos şi design modern. Avem convingerea că şi donaţiile online vor fi pe măsură.”

Site-ul salvaticopiii.ro  a avut în 2012 o medie lunară de 620 de vizitatori pe pagina de donație, din care 4% s-au transformat în donatori. Numărul și valoarea donațiilor online au crescut susținut de la un an la altul. Astfel, în 2012 s-au înregistrat aproape de două ori mai multe donații decât în 2011.

De asemenea, în primele 6 luni ale lui 2013 au fost făcute de 3 ori mai multe donații online decât în aceeași perioadă a anului 2012. Valoarea medie a donațiilor a crescut cu aproape 50% în 2012 comparativ cu 2011, rămânând constantă în 2013. 

Cu ajutorul noilor mecanisme de donaţie, se preconizează o creştere de încă 5 procente în următoarea perioadă, creştere susţinută şi de promovarea online.

Despre Organizaţia Salvaţi Copiii

Salvaţi Copiii România este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit, care militează activ pentru drepturile şi protecţia copilului în România, din 1990, în acord cu prevederile Convenţiei Naţiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului.

Programele organizaţiei sunt adresate tuturor copiilor, cu o atenţie deosebită către cei aflaţi în situaţii dificile - copiii din comunităţile dezavantajate, copiii victime ale violenţei, exploatării prin muncă, traficului sau neglijării, copiii refugiaţi etc. În cei 22 de ani de activitate, peste 760.000 de copii au fost implicaţi în campaniile şi programele desfăşurate de organizaţie.

Salvaţi Copiii România este membru al Save the Children Internaţional, cea mai mare organizaţie independentă din lume care promovează drepturile copilului şi care cuprinde 30 de membri şi desfăşoară programe în peste 120 de ţări.Autor: Organizaţia Salvaţi Copiii
 


 SHARE :  Trimite pe mail
salvati copiiidonatiiongorganizatieajutorarebinefaceredonatie CITESTE MAI MULTE DESPRE

2894 citiri

0 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Good to know

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Mulți părinți nu vor să devina emoționali în fața copiilor. Este bine sa procedezi asa sau ar trebui sa ii spui copilului ca ti-e frica de paianjeni sau ca esti furios din cauza jobului? În timp ce tema este complexă, din studii reies câteva răspunsuri clare, conform theconversation .

Good to know

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Căpitanul Andreea Oana Ardeleanu a executat astazi, de la ora 10.00, zborul de evaluare pentru obținerea calificării de instructor de zbor pe aeronava IAR 99 devenind, astfel, prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție.

Familie

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

În curând, se împlinesc 14 ani de când tatăl meu a murit. S-a întâmplat brusc și, oarecum, neașteptat. Nu mai era chiar tânăr și nici cu sănătatea nu stătea prea bine. Era însă, în ciuda problemelor de sănătate, într-o formă foarte bună. S-a dus așa cum și-a dorit: ”mâncat bine, dormit bine, dimineața sculat mort”.

Relatii

 Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Noi considerăm că tinerii au parte de mai mult sex decât au în realitate, iar bărbații au viziune distorsionata asupra vieții sexuale a femeilor tinere, conform unui nou studiu.

Familie

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Au trecut câteva zile de când niște femei au plecat pe lumea cealaltă lăsându-și copiii pe mâna cine știe cui pe lumea asta. Am urmărit cât am putut cazul Nicoletei Botan. Am dat drumul chiar și la televizor, cu ocazia asta. M-am uitat la știri! M-am uitat câteva zile.

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.