Acasa | Relatii | Nu, femeile nu flirtează by default!

Nu, femeile nu flirtează by default!

 SHARE  

Adaugat in 8 septembrie 2016

Nu, femeile nu flirtează by default!

Femeie. Foto: Photoxpress

Dacă eşti amabilă cu un bărbat, eşti clar doritoare de flirt. Te îmbraci elegant şi eşti cochetă? Ce mai, le-ai pus gând rău reprezentanţilor sexului tare.

Iar când ieşi în oraş însoţită doar de copilul tău e clar că vrei să impresionezi şi să atragi atenţia şi mai mult. Cum, nu ştiai? Cam aşa cred unii despre femeile din ziua de azi, care se pare că flirtează by default.

În cea mai recentă vacanţă în care am fost, mi s-a întâmplat să îi ţin uşa de la lift unui domn. Mai precis, eu urcam în liftul hotelului şi, tocmai când uşa se pregătea să se închidă slienţios, am apăsat pe butonul de redeschidere a uşii ca să-i fac loc în ascensor unui domn precipitat, ce părea să aibă mare nevoie de urcatul rapid către camera sa de hotel.

De menţionat că domnul mi-a făcut cu ochiul când a intrat în lift, m-a fixat cu privirea pe parcursul scurtului drum către etajele de sus ale hotelului, şi, într-o engleză aproximativă, mi-a spus că se bucură că am fost aşa de amabilă.  Hai, poate ne vedem mai târziu pe plajă sau la restaurant. Oh, well, sigur, i-am răspuns cu aceeaşi amabilitate de care m-a “acuzat”, voi coborî puţin mai încolo cu toată familia mea, adică cu cei trei copii şi cu soţul. Cum să vă spun, mimica sa a fost priceless. Pam-pam.

Politeţea nu este sinonimă cu flirtul

Iar ăsta nu e singurul exemplu, din păcate. Poate că de vină pentru toate sunt eu, o fiinţă sociabilă şi căreia nu-i merge mintea prea departe la alte chestiuni frivole. De pildă, ce e aşa de rău să ii urezi cuiva “poftă bună?” Asta i-am spus unui tânăr care stătea în faţa mea la coadă la pizzerie, pentru a-şi ridica o comandă plasată cu nişte minute înainte, şi care, din pricina unei încurcături făcute de personalul de acolo, mai avea ceva de așteptat. Ba mi-a dat şi comanda mea peste cap.

Situaţia a fost amuzantă, deși omul era în pauza de masă şi se vedea că e un pic nervos că întârzie la muncă. Dar mie nu mi s-a părut nimic deplasat ca atunci când şi-a ridicat, în cele din urmă, comanda, să îi fac acea urare. Probabil că nici lui, dar în mod sigur domnului de la casă i s-a părut deplasat. După ce a plecat acesta, mi-a spus cu voce şoptită: “să ştiţi că domnul vine în fiecare zi la prânz, între 13:00 şi 14:00, dacă veţi mai veni şi dumneavoastră, veţi da de el sigur!” Come on, dacă femeia scoate o vorbă nevinovată pe gură, înseamnă că  flirtează???

Şi încă ceva: femeile îmbrăcate elegant nu au plecat la vânătoare. Deci nu, nu flirtează!

A, mi-am mai adus aminte de ceva, care are legătură cu hainele. Să ne înţelegem, mie îmi cam plac rochiile. Dar asta nu înseamnă că, dacă mă îmbrac într-o zi mai elegant, mă dau cu puţin ruj şi rimel, îmi aranjez părul şi definitivez totul cu un parfum bun, am plecat la vânătoare de bărbaţi. Vă dau cuvântul meu de onoare că în ultimele dăţi în care am ieşit din clasicii blugi sau din salopetele largi, fix asta mi s-a pus în cârcă.

Ba chiar un tip s-a oprit cu maşina în dreptul meu şi m-a întrebat galeş: “Bună, vrei să te duc undeva”? Ce să spun, sunt flatată pentru interesul acordat. Dar nu, mulţumesc, nu vreau să mă duci nicăieri, n-am nevoie. Pentru că, guess what, în niciun caz n-am ieșit din casă îmbrăcată elegant, doar ca să văd Bucureștiul din dreapta. Pot sa fac și singura asta, dacă vreau. Hmm, la fel ca multe altele.
Autor: Totul despre mame
 


 SHARE :  Trimite pe mail
CITESTE MAI MULTE DESPRE

13917 citiri

49 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Articolul tau

Ou sont les neiges d'antan?

Ou sont les neiges d'antan?

A nins mult in cartier, am stat mult in casa si am ascultat radioul. Cu ochii pe geam, mi-am adus aminte de niste dupa-amiezi de iarna din copilaria mea mica la Magura, cand stateam in bluza si strampi si sosete de lana in pat la bunica in camera.

Carte si Film

7 filme de animatie asteptate in 2017

7 filme de animatie asteptate in 2017

Despicable me 3 - Steve Carell si Kristen Wiig isi reiau rolurile in cea de-a treia parte a filmului, în regia lui Pierre Coffin și Kyle Balda și co-regizat de Eric Guillon, in care Balthazar Bratt, un copil celebru din 1980, nascoceste un sistem de dominație mondială.

Articolul tau

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Chiar dacă-mi făcusem ceva filme de groază în minte înainte a veni în Florida (rezultat, desigur, al filmelor şi documentarelor în care cineva te împuşcă în cap când mergi după pâine), am descoperit repede că mă simt mult mai în siguranţă decât mă aşteptam; ba chiar, în mod ciudat, chiar mai în siguranţă decât în Iaşi. Dar asta până nu demult, când cinci indivizi.... Dar mai bine să încep cu începutul.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.

Familie

Fii un tată, nu un portofel!

Fii un tată, nu un portofel!

Ce copil nu se bucură atunci când tata cheltuie bani în neștire pentru dorințele lui? Dar oare are nevoie copilul de toate acele daruri? Psihologii spun: fii un părinte, nu un portofel.

Calatorii

Călătorește mai mult în 2017. Cum să-ți planifici vacanța la care visezi

Călătorește mai mult în 2017. Cum să-ți planifici vacanța la care visezi

Pe lista ta de New Years Resolutions sigur se află sa călătorești mai mult. Gândul la destinații exotive ți-a rămas întipărit în minte încă de vara aceasta, când nu ai putut să rămâi rece la avalanșa de poze din destinații exotice de pe Facebook și Instagram.

Articolul tau

Zece minciuni despre sex din filme (sau nouă minciuni și un mare adevăr)

Zece minciuni despre sex din filme (sau nouă minciuni și un mare adevăr)

Filmele, minunatele filme, fără de care n-am putea trăi, ne plac cu atât mai mult cu cât sunt mai apropiate de realitate, dar și cu cât mai mult se îndepărtează de ea.

Articolul tau

O altfel de despărțire

O altfel de despărțire

Gata, a venit momentul. Casa e goală, hainele și cărțile ei nu mai sunt la locul lor. Dezordinea, cândva exasperantă, a lucrurilor acum este înlocuită cu rafturi goale.

Articolul tau

Ma intorc acasa

Ma intorc acasa

Au trecut anii, multi petrecuti in multe tari, care mai de care mai dezvoltate si mai mandre. Intr-o zi insa am simtit ca s-a facut vremea sa ma intorc acasa.

Opinii

Of, Parentingul

Of, Parentingul

Tot aud de câteva primăveri despre modern parenting . Adică cum vine asta? E vorba de părinții moderni?

Articolul tau

Mi-am pierdut încrederea în superba mea soție

Mi-am pierdut încrederea în superba mea soție

M-am trezit devreme în acea dimineață rece de ianuarie. Trebuia să ajung la înmormântarea mătușii mele.