Acasa | Relatii | Nu, femeile nu flirtează by default!

Nu, femeile nu flirtează by default!

 SHARE  

Adaugat in 8 septembrie 2016

Nu, femeile nu flirtează by default!

Femeie. Foto: Photoxpress

Dacă eşti amabilă cu un bărbat, eşti clar doritoare de flirt. Te îmbraci elegant şi eşti cochetă? Ce mai, le-ai pus gând rău reprezentanţilor sexului tare.

Iar când ieşi în oraş însoţită doar de copilul tău e clar că vrei să impresionezi şi să atragi atenţia şi mai mult. Cum, nu ştiai? Cam aşa cred unii despre femeile din ziua de azi, care se pare că flirtează by default.

În cea mai recentă vacanţă în care am fost, mi s-a întâmplat să îi ţin uşa de la lift unui domn. Mai precis, eu urcam în liftul hotelului şi, tocmai când uşa se pregătea să se închidă slienţios, am apăsat pe butonul de redeschidere a uşii ca să-i fac loc în ascensor unui domn precipitat, ce părea să aibă mare nevoie de urcatul rapid către camera sa de hotel.

De menţionat că domnul mi-a făcut cu ochiul când a intrat în lift, m-a fixat cu privirea pe parcursul scurtului drum către etajele de sus ale hotelului, şi, într-o engleză aproximativă, mi-a spus că se bucură că am fost aşa de amabilă.  Hai, poate ne vedem mai târziu pe plajă sau la restaurant. Oh, well, sigur, i-am răspuns cu aceeaşi amabilitate de care m-a “acuzat”, voi coborî puţin mai încolo cu toată familia mea, adică cu cei trei copii şi cu soţul. Cum să vă spun, mimica sa a fost priceless. Pam-pam.

Politeţea nu este sinonimă cu flirtul

Iar ăsta nu e singurul exemplu, din păcate. Poate că de vină pentru toate sunt eu, o fiinţă sociabilă şi căreia nu-i merge mintea prea departe la alte chestiuni frivole. De pildă, ce e aşa de rău să ii urezi cuiva “poftă bună?” Asta i-am spus unui tânăr care stătea în faţa mea la coadă la pizzerie, pentru a-şi ridica o comandă plasată cu nişte minute înainte, şi care, din pricina unei încurcături făcute de personalul de acolo, mai avea ceva de așteptat. Ba mi-a dat şi comanda mea peste cap.

Situaţia a fost amuzantă, deși omul era în pauza de masă şi se vedea că e un pic nervos că întârzie la muncă. Dar mie nu mi s-a părut nimic deplasat ca atunci când şi-a ridicat, în cele din urmă, comanda, să îi fac acea urare. Probabil că nici lui, dar în mod sigur domnului de la casă i s-a părut deplasat. După ce a plecat acesta, mi-a spus cu voce şoptită: “să ştiţi că domnul vine în fiecare zi la prânz, între 13:00 şi 14:00, dacă veţi mai veni şi dumneavoastră, veţi da de el sigur!” Come on, dacă femeia scoate o vorbă nevinovată pe gură, înseamnă că  flirtează???

Şi încă ceva: femeile îmbrăcate elegant nu au plecat la vânătoare. Deci nu, nu flirtează!

A, mi-am mai adus aminte de ceva, care are legătură cu hainele. Să ne înţelegem, mie îmi cam plac rochiile. Dar asta nu înseamnă că, dacă mă îmbrac într-o zi mai elegant, mă dau cu puţin ruj şi rimel, îmi aranjez părul şi definitivez totul cu un parfum bun, am plecat la vânătoare de bărbaţi. Vă dau cuvântul meu de onoare că în ultimele dăţi în care am ieşit din clasicii blugi sau din salopetele largi, fix asta mi s-a pus în cârcă.

Ba chiar un tip s-a oprit cu maşina în dreptul meu şi m-a întrebat galeş: “Bună, vrei să te duc undeva”? Ce să spun, sunt flatată pentru interesul acordat. Dar nu, mulţumesc, nu vreau să mă duci nicăieri, n-am nevoie. Pentru că, guess what, în niciun caz n-am ieșit din casă îmbrăcată elegant, doar ca să văd Bucureștiul din dreapta. Pot sa fac și singura asta, dacă vreau. Hmm, la fel ca multe altele.
Autor: Totul despre mame
 


 SHARE :  Trimite pe mail
CITESTE MAI MULTE DESPRE

14426 citiri

49 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Calatorii

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Turism. Asta fac mai bine decât noi. M-am întors după șase zile de Bulgaria, într-un sătuc de lângă graniță, pe care toată lumea-l știe, dar e mare secret să nu se strice cumva ca Vama Veche și 2 Mai, visele de aur ale vacanțelor românești de litoral.

Articolul tau

Hai Simona!!!

Hai Simona!!!

Da, știu că tocmai a pierdut un meci și înfrângerea a fost rușinoasă. Suntem cu toții dezamăgiți, dezumflați, reveniți cu picioarele pe pământ. Ne reamintim că e mică, n-are forță, nu știe să pună o scurtă sau un lob și mai ales că-i labilă psihic.

Good to know

 Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

De-a lungul anilor, vaccinurile care ajută la protejarea copiilor împotriva bolilor infecțioase precum rujeola și oreionul au salvat sute de mii de vieți în S.U.A. și au împiedicat milioane de spitalizări, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), conform consumerreports.org .

Familie

”Ești prost! De ce ești prost?”

”Ești prost! De ce ești prost?”

Vă rog să-mi promiteți doar atât: că dacă vreodată, în orice fel de circumstanță, voi ajunge să-mi jignesc copilul, să mi-l iau în ”caterincă”, să-l ridiculizez, să-l reduc la zero și să-mi bat, efectiv, joc de el și de viața lui, să mă luați și să mă bateți cu pietre în piața publică. la Obor!

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

„Într-o zi, la postul de radio la care am o emisiune a sunat Jake”, spune pe pshycholytoday.com Laurie J. Watson, specialist în probleme sexuale și lector la Universitatea Duke. „Bărbatul mi-a spus că în ultimul trimestru de sarcină al soției nu au avut relații sexuale. Apoi, după nașterea fetiței lor, s-a întâmplat de doar trei ori – pe fugă și de mântuială”. O altă ascultătoare s-a plâns în cadrul aceleași emisiuni că, după nașterea primului lor copil, soțul ei și-a pierdut interesul pentru sex. „Preferă să muncească peste program și jocul cu copiii a înlocuit joaca în pat. Ce pot face?”.

Familie

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

Videoclipurile pentru copii sunt printre cele mai vizionate conținuturi din istoria YouTube, astfel ca oamenii de știință, producătorii de filme video și comercianții se străduiesc să descopere ce îi face pe tinerii spectatori atât de obsedați de ele.

Articolul tau

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Chiar dacă-mi făcusem ceva filme de groază în minte înainte a veni în Florida (rezultat, desigur, al filmelor şi documentarelor în care cineva te împuşcă în cap când mergi după pâine), am descoperit repede că mă simt mult mai în siguranţă decât mă aşteptam; ba chiar, în mod ciudat, chiar mai în siguranţă decât în Iaşi. Dar asta până nu demult, când cinci indivizi.... Dar mai bine să încep cu începutul.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.