Acasa | Articolul tau | A doua șansă

A doua șansă

 SHARE  

Adaugat in 3 octombrie 2016

A doua șansă

Cuplu. Foto: istock foto

Viața poate trece prin multe dezamagiri, dar poate oferi a doua șansă în dragoste. Este povestea a doi tineri de 19 ani care au crezut că vor fi împreună toată viața. Dar nu a fost așa.

Viața le pregătea alte surprize pe care nu le așteptau și pe care nu le anticipaseră. Frumoasa lui iubită se căsătorise cu rivalul lui din liceu, omul pe care l-a detestat toată viața.

Ea a acceptat o căsnicie fără iubire cu unica speranță cu el, fostul ei iubit o va reântâlni și vor putea fi împreună fără ca o altă persoană să se interpună între ei. După moartea părinților săi într-un accident de mașină, rămasă singură fără vrun ajutor sau suport material ea acceptă ca soț pe Karim, un libanez cu multe prejudecăți.

Dar ce se întâmplă când doi fosti iubiți se reântâlnesc după mai mult timp? Ea a păstrat în suflet amintirile care îi păstrază vie în memorie imaginea lui și scrisoarea pe care ia trimis-o cu 8 luni în urmă.Totul îmi amintește de tine. ”Oriunde mă călăuzesc pașii gândul meu este numai la tine.Te iubesc. Cum a plimbam ținându-ne de mână, banca unde ne-am sărutat prima dată, declarația de dragoste pe care mi-ai făcut-o de ziua mea”, toate acestea mă determină să mă întreb într-un fel sau altul să mă gândesc la noi, la relația noastră. Era trăirea intensă a unor emoții puternice de care ea nu avusese parte până atunci.

Intâlnirea cu fosta ei mare dragoste a determinat-o să-și reconsidere nevoile și responsabilitățile. Au început o dragoste pasională a carui unic scop pasinea pe care ei o simțeau cu fiecare zi mai intensă. S-au întânit timp de 3 luni pe ascuns ca doi adolescenți departe de ochii indiscreți ai celor din jur.

Ea i-a spus matusii ei(care era ca o mama pentru ea ) că vrea să divorțeze și să se căsătorească cu Vladimir.
-Poți face tot ce simți atâta timp cat ești fericită !
-Voi fi. Poate nu e bine să-l desparți de soția lui, te-ai gândit la asta?
-M-am gândit. Și el este hotarat să fim împreună.
-Ai vorbit cu el despre acest lucru ?
-Cred ca oricine merită a doua șansă și iubirea noastră merită a doua șansă,nu crezi ?

A ieșit din cameră fericită și plină de viață peste cateva clipe urma să se întâlnescă cu Vladimir. El se apropie de ea îi cuprinse brațul:
-Nici nu știi cât am așteptat acest moment, să fii soția mea. Sunt cel mai fericit bărbat.
-Și eu sunt fericită alaturi de tine, dragul meu Vladimir. Putem să ne căsătorim, îmi dă divorțul !

Ea i-a ascuns un singur lucru - era bolnavă de mai mult timp, violența fizică și psihică la care a supus-o soțul ei și-a pus amprenta asupra ei. Când s-a simțit rău, a refuzat să se căsătorească cu toate ca asta a fost visul ei. L-a respins într-un mod foarte brutal
-Nu te iubesc, te-am folosit!

A plecat la o ruda care locuia în străinătate să se trateze, dar dupa cateva luni s-a ”dus”. El a fost devastat și cu toate că merge și azi la mormântul ei, nu a putut s-o inteleaga oricât de mult a încercat. Și a iubit-o în felul lui straniu dar poate mult prea sincer.

Și îndrăgostit. Dar extrem de nefericit. El spunea uneori :

-Nu poți avea totul in viață !

Nota redactiei: Acest material a fost primit la rubrica "Articolul tau".

Scrie-ne si tu pe adresa redactiei smartwoman[at]hotnews[dot]ro. Noi vom trata cu toata atentia articolul tau si, daca il vei trata la fel, ii vom acorda prima pagina. Datele tale raman strict confidentiale, iar identitatea va fi protejata, trebuie doar sa ne specifici cum vrei sa te semnam. Materialele pot fi trimise si prin intermediul formularului de pe site (din colt sus dreapta), alaturi de fotografii.

Materialele de la rubrica "Articolul tau" reflecta opinia autorului, nu neaparat si pe cea a redactiei.Autor: T.R.
 


 SHARE :  Trimite pe mail
CITESTE MAI MULTE DESPRE

4078 citiri

6 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Relatii

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

„Într-o zi, la postul de radio la care am o emisiune a sunat Jake”, spune pe pshycholytoday.com Laurie J. Watson, specialist în probleme sexuale și lector la Universitatea Duke. „Bărbatul mi-a spus că în ultimul trimestru de sarcină al soției nu au avut relații sexuale. Apoi, după nașterea fetiței lor, s-a întâmplat de doar trei ori – pe fugă și de mântuială”. O altă ascultătoare s-a plâns în cadrul aceleași emisiuni că, după nașterea primului lor copil, soțul ei și-a pierdut interesul pentru sex. „Preferă să muncească peste program și jocul cu copiii a înlocuit joaca în pat. Ce pot face?”.

Familie

5 strategii de comunicare de folosit când copilul nu te ascultă

5 strategii de comunicare de folosit când copilul nu te ascultă

Vorbești, repeți, spui cuvintele magice ”te rog”, dar nimic nu se întâmplă. Aproape fiecare conversație sau, mai bine zis, monolog de acest gen se încheie cu tine care ridici tonul la copii. Sună cunoscut? Ai putea spune că nu te ascultă copilul? Dar tu îl asculți pe el?

Familie

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

Videoclipurile pentru copii sunt printre cele mai vizionate conținuturi din istoria YouTube, astfel ca oamenii de știință, producătorii de filme video și comercianții se străduiesc să descopere ce îi face pe tinerii spectatori atât de obsedați de ele.

Articolul tau

Ou sont les neiges d'antan?

Ou sont les neiges d'antan?

A nins mult in cartier, am stat mult in casa si am ascultat radioul. Cu ochii pe geam, mi-am adus aminte de niste dupa-amiezi de iarna din copilaria mea mica la Magura, cand stateam in bluza si strampi si sosete de lana in pat la bunica in camera.

Carte si Film

7 filme de animatie asteptate in 2017

7 filme de animatie asteptate in 2017

Despicable me 3 - Steve Carell si Kristen Wiig isi reiau rolurile in cea de-a treia parte a filmului, în regia lui Pierre Coffin și Kyle Balda și co-regizat de Eric Guillon, in care Balthazar Bratt, un copil celebru din 1980, nascoceste un sistem de dominație mondială.

Articolul tau

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Chiar dacă-mi făcusem ceva filme de groază în minte înainte a veni în Florida (rezultat, desigur, al filmelor şi documentarelor în care cineva te împuşcă în cap când mergi după pâine), am descoperit repede că mă simt mult mai în siguranţă decât mă aşteptam; ba chiar, în mod ciudat, chiar mai în siguranţă decât în Iaşi. Dar asta până nu demult, când cinci indivizi.... Dar mai bine să încep cu începutul.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.

Familie

Fii un tată, nu un portofel!

Fii un tată, nu un portofel!

Ce copil nu se bucură atunci când tata cheltuie bani în neștire pentru dorințele lui? Dar oare are nevoie copilul de toate acele daruri? Psihologii spun: fii un părinte, nu un portofel.

Calatorii

Călătorește mai mult în 2017. Cum să-ți planifici vacanța la care visezi

Călătorește mai mult în 2017. Cum să-ți planifici vacanța la care visezi

Pe lista ta de New Years Resolutions sigur se află sa călătorești mai mult. Gândul la destinații exotive ți-a rămas întipărit în minte încă de vara aceasta, când nu ai putut să rămâi rece la avalanșa de poze din destinații exotice de pe Facebook și Instagram.

Articolul tau

Zece minciuni despre sex din filme (sau nouă minciuni și un mare adevăr)

Zece minciuni despre sex din filme (sau nouă minciuni și un mare adevăr)

Filmele, minunatele filme, fără de care n-am putea trăi, ne plac cu atât mai mult cu cât sunt mai apropiate de realitate, dar și cu cât mai mult se îndepărtează de ea.

Articolul tau

O altfel de despărțire

O altfel de despărțire

Gata, a venit momentul. Casa e goală, hainele și cărțile ei nu mai sunt la locul lor. Dezordinea, cândva exasperantă, a lucrurilor acum este înlocuită cu rafturi goale.

Articolul tau

Ma intorc acasa

Ma intorc acasa

Au trecut anii, multi petrecuti in multe tari, care mai de care mai dezvoltate si mai mandre. Intr-o zi insa am simtit ca s-a facut vremea sa ma intorc acasa.

Opinii

Of, Parentingul

Of, Parentingul

Tot aud de câteva primăveri despre modern parenting . Adică cum vine asta? E vorba de părinții moderni?

Articolul tau

Mi-am pierdut încrederea în superba mea soție

Mi-am pierdut încrederea în superba mea soție

M-am trezit devreme în acea dimineață rece de ianuarie. Trebuia să ajung la înmormântarea mătușii mele.