Acasa | Articolul tau | Feminina sau ''sexoasa''?

Feminina sau ''sexoasa''?

 SHARE  

Adaugat in 28 noiembrie 2016

Feminina sau ''sexoasa''?

Femeie. Foto: sxc.hu

Imi place preludiul unei relatii, imi place sa plac, sa starnesc, sa nasc ganduri.

Uneori sunt prea ocupata ca sa mai fiu atenta la asta, alteori sunt prea obosita ca sa mai conteze pentru mine daca plac sau nu cuiva.

Am totusi infuzii de feminitate periodic. In acele momente ma intereseaza imaginea mea, iar gesturile mele par sa se stileze. Intentia este de a atrage privirea admirativa a tuturor (femei si barbati deopotriva). Nu imi neg pornirile frivole, dar nici nu le socot primordiale fiintei si educatiei mele.

Nu judec o femeie sau o fata pentru ca vrea sa placa, e in firea lucrurilor sa isi doreasca asta. Cum barbatii vaneaza in continuu, chiar si cand sunt satui, femeile isi doresc sa atraga atentia, chiar si atunci cand sunt in centrul ei. Modul potrivit sau mai putin potrivit in care o fac este pana la urma o chestiune de educatie si de diplomatie.

Intr-o realitate in care, in toata media, femeile primesc sfaturi despre cum sa fie sexy, cum sa relationeze cu partenerul, cum sa-l manipuleze , care sunt cele “X reguli de aur” pentru o relatie sexuala performanta, este oare posibil ca femeile sa mai fie feminine? Isi incep ele relatiile respectand “reguli de aur” sau “pasi”?

Personal consider genul acesta de sfaturi ca fiind nocive pentru evolutia oricarei femei. Continui sa fac o pledoarie pentru bun simt si educatie, pentru cultivarea instinctului feminin in toate valentele sale ( materne, sexuale, domestice, parteneriale). Refuz cu indarjire sa fiu “sexoasa” in favoarea feminitatii. Refuz independenta manifestata prin vulgaritate in favoarea autonomiei subtile si rafinate. Intre o femeie feminina si una care se doreste sexoasa este o diferenta ca intre un tango si “Tranquila”. Ambele te ridica de pe scaun , insa tangoul te seduce, tranquila te reduce. Sigur ca s-ar putea invoca diferenta de gust estetic manifestat intre generatii. Ei bine, cred ca o femeie grasa de 45 de ani purtand o fusta scurta nu place nimanui . Asadar...considerente practice , nu clişee!

Pot sa fiu dezinhibata , dar nu nesimtita, pot sa-mi doresc sa fac dragoste ,dar nu ies pe strada dezbracata pentru asta, pot sa plac un barbat ,dar nu il hacuiesc ca sa-l capat. Pot face tot ceea ce imi doresc cu stil, cu calm si decenta.

Regret agresivitatea si vulgaritatea femeilor si admir femininitatea si comportamentul languros. Si oricat as fi de obosita sau de ocupata, este important pentru mine sa fiu feminina, agreabila, afectuoasa, ingenioasa.

Nota redactiei: Acest material a fost primit la rubrica "Articolul tau".

Scrie-ne si tu pe adresa redactiei smartwoman[at]hotnews[dot]ro. Noi vom trata cu toata atentia articolul tau si, daca il vei trata la fel, ii vom acorda prima pagina. Datele tale raman strict confidentiale, iar identitatea va fi protejata, trebuie doar sa ne specifici cum vrei sa te semnam. Materialele pot fi trimise si prin intermediul formularului de pe site (din colt sus dreapta), alaturi de fotografii.

Materialele de la rubrica "Articolul tau" reflecta opinia autorului, nu neaparat si pe cea a redactiei.Autor: L.B.
 


 SHARE :  Trimite pe mail
CITESTE MAI MULTE DESPRE

9838 citiri

97 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Calatorii

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Turism. Asta fac mai bine decât noi. M-am întors după șase zile de Bulgaria, într-un sătuc de lângă graniță, pe care toată lumea-l știe, dar e mare secret să nu se strice cumva ca Vama Veche și 2 Mai, visele de aur ale vacanțelor românești de litoral.

Articolul tau

Hai Simona!!!

Hai Simona!!!

Da, știu că tocmai a pierdut un meci și înfrângerea a fost rușinoasă. Suntem cu toții dezamăgiți, dezumflați, reveniți cu picioarele pe pământ. Ne reamintim că e mică, n-are forță, nu știe să pună o scurtă sau un lob și mai ales că-i labilă psihic.

Good to know

 Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

De-a lungul anilor, vaccinurile care ajută la protejarea copiilor împotriva bolilor infecțioase precum rujeola și oreionul au salvat sute de mii de vieți în S.U.A. și au împiedicat milioane de spitalizări, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), conform consumerreports.org .

Familie

”Ești prost! De ce ești prost?”

”Ești prost! De ce ești prost?”

Vă rog să-mi promiteți doar atât: că dacă vreodată, în orice fel de circumstanță, voi ajunge să-mi jignesc copilul, să mi-l iau în ”caterincă”, să-l ridiculizez, să-l reduc la zero și să-mi bat, efectiv, joc de el și de viața lui, să mă luați și să mă bateți cu pietre în piața publică. la Obor!

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

„Într-o zi, la postul de radio la care am o emisiune a sunat Jake”, spune pe pshycholytoday.com Laurie J. Watson, specialist în probleme sexuale și lector la Universitatea Duke. „Bărbatul mi-a spus că în ultimul trimestru de sarcină al soției nu au avut relații sexuale. Apoi, după nașterea fetiței lor, s-a întâmplat de doar trei ori – pe fugă și de mântuială”. O altă ascultătoare s-a plâns în cadrul aceleași emisiuni că, după nașterea primului lor copil, soțul ei și-a pierdut interesul pentru sex. „Preferă să muncească peste program și jocul cu copiii a înlocuit joaca în pat. Ce pot face?”.

Familie

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

Videoclipurile pentru copii sunt printre cele mai vizionate conținuturi din istoria YouTube, astfel ca oamenii de știință, producătorii de filme video și comercianții se străduiesc să descopere ce îi face pe tinerii spectatori atât de obsedați de ele.

Articolul tau

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Chiar dacă-mi făcusem ceva filme de groază în minte înainte a veni în Florida (rezultat, desigur, al filmelor şi documentarelor în care cineva te împuşcă în cap când mergi după pâine), am descoperit repede că mă simt mult mai în siguranţă decât mă aşteptam; ba chiar, în mod ciudat, chiar mai în siguranţă decât în Iaşi. Dar asta până nu demult, când cinci indivizi.... Dar mai bine să încep cu începutul.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.