Acasa | Good to know | A inceput scoala, urmeaza bolile. 3 greseli pe care le fac mamele cand se invoiesc de la lucru pentru ca au copiii bolnavi

A inceput scoala, urmeaza bolile. 3 greseli pe care le fac mamele cand se invoiesc de la lucru pentru ca au copiii bolnavi

 SHARE  

Adaugat in 11 septembrie 2017

A inceput scoala, urmeaza bolile. 3 greseli pe care le fac mamele cand se invoiesc de la lucru pentru ca au copiii bolnavi

Copil bolnav. Foto: pixabay.com

1. Oferi prea multe detalii. Din cauza anxietății, a vinovăției sau a onestității excesive, oferim prea multe detalii.

Angajatorii noștri nu trebuie să fie informați cu privire la ce se intampla ora de oră cu copilul bolnav și nici nu au nevoie să cunoască temperatura exactă a copilului și momentul în care a fost luata. Când vine vorba de detalii cu privire la acest lucru, mai puțin inseamna mai bine, scrie workingmother.com.

2. Soliciti permisiunea


Zilele libere cand copilul este bolnav reprezintă un beneficiu al angajării, adesea prezentat la momentul ofertei de muncă ca valoare adăugată pentru munca in compania respectivă. Ceri permisiunea ca sa iti folosesti cardul de sănătate? Nu. Ar trebui să se presupună de către un angajator că zilele acestea sunt folosite cand este necesar și nu se face abuz. La urma urmei, suntem adulți responsabili. Solicitarea permisiunii este curtoazie, încearca să nu cedezi presiunii de a o cere, lăsând astfel decizia în mâinile șefului.

3. Te simti obligata să lucrezi de acasă


Într-o zi iti veți dori aceste lucruri: zile libere in care stai cu copilul, sa ai grija de el, sa va uitati la filme. Profită de aceste momente. Dacă munca ta poate aștepta, și de obicei poate, las-o. Stai o oră peste program mâine, dacă trebuie, dar acum savureaza dragostea și afecțiunea copilului bolnav care are nevoie de tine. Vă creați amintiri. ''Nu, nu voi verifica e-mailurile și mesageria vocală. Nu, mulțumesc''.

Data viitoare când trebuie să stai acasă pentru a îngriji copilul bolnav sau chiar pe tine, încearca acest truc simplu: Gândeste-te la aceasta zi nu ca la o zi de boala, ci ca la un beneficiu și trateaza-l ca atare.Autor: Smart Woman
 


 SHARE :  Trimite pe mail
CITESTE MAI MULTE DESPRE

7436 citiri

2 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Calatorii

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Ce fac bulgarii mai bine decât românii?

Turism. Asta fac mai bine decât noi. M-am întors după șase zile de Bulgaria, într-un sătuc de lângă graniță, pe care toată lumea-l știe, dar e mare secret să nu se strice cumva ca Vama Veche și 2 Mai, visele de aur ale vacanțelor românești de litoral.

Articolul tau

Hai Simona!!!

Hai Simona!!!

Da, știu că tocmai a pierdut un meci și înfrângerea a fost rușinoasă. Suntem cu toții dezamăgiți, dezumflați, reveniți cu picioarele pe pământ. Ne reamintim că e mică, n-are forță, nu știe să pună o scurtă sau un lob și mai ales că-i labilă psihic.

Good to know

 Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

Mituri și fapte despre vaccinurile pentru copii

De-a lungul anilor, vaccinurile care ajută la protejarea copiilor împotriva bolilor infecțioase precum rujeola și oreionul au salvat sute de mii de vieți în S.U.A. și au împiedicat milioane de spitalizări, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), conform consumerreports.org .

Familie

”Ești prost! De ce ești prost?”

”Ești prost! De ce ești prost?”

Vă rog să-mi promiteți doar atât: că dacă vreodată, în orice fel de circumstanță, voi ajunge să-mi jignesc copilul, să mi-l iau în ”caterincă”, să-l ridiculizez, să-l reduc la zero și să-mi bat, efectiv, joc de el și de viața lui, să mă luați și să mă bateți cu pietre în piața publică. la Obor!

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

Părinții fac sex foarte rar? O problemă care trebuie rezolvată

„Într-o zi, la postul de radio la care am o emisiune a sunat Jake”, spune pe pshycholytoday.com Laurie J. Watson, specialist în probleme sexuale și lector la Universitatea Duke. „Bărbatul mi-a spus că în ultimul trimestru de sarcină al soției nu au avut relații sexuale. Apoi, după nașterea fetiței lor, s-a întâmplat de doar trei ori – pe fugă și de mântuială”. O altă ascultătoare s-a plâns în cadrul aceleași emisiuni că, după nașterea primului lor copil, soțul ei și-a pierdut interesul pentru sex. „Preferă să muncească peste program și jocul cu copiii a înlocuit joaca în pat. Ce pot face?”.

Familie

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

De ce creierul copilului tău este dependent de videoclipurile de pe YouTube

Videoclipurile pentru copii sunt printre cele mai vizionate conținuturi din istoria YouTube, astfel ca oamenii de știință, producătorii de filme video și comercianții se străduiesc să descopere ce îi face pe tinerii spectatori atât de obsedați de ele.

Articolul tau

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Aventuri cu maşini şi bătăi în SUA

Chiar dacă-mi făcusem ceva filme de groază în minte înainte a veni în Florida (rezultat, desigur, al filmelor şi documentarelor în care cineva te împuşcă în cap când mergi după pâine), am descoperit repede că mă simt mult mai în siguranţă decât mă aşteptam; ba chiar, în mod ciudat, chiar mai în siguranţă decât în Iaşi. Dar asta până nu demult, când cinci indivizi.... Dar mai bine să încep cu începutul.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.