Upload Foto sau Video
In Tunisia / Foto: Cristina

In Tunisia / Foto: Cristina

ZOOM
+ SHARE  
Tag-uri: fotografie,presedinte,craciun,ceausescu,tunisia
Descriere:

Daca noi nu am fi fost obisnuiti cu fotografiile lui Ceausescu deasupra tablei, probabil am fi avut un soc sa vedem cu cata grija sunt carate si curatate tablourile presedintelui tunisian. Cand i-am intrebat pe localnici care este semnificatia acestui fapt ne-au spus ca "asa este si Presedintele nostru printre noi, este prezent pretutindeni". Era clar ca un astfel de comportament le este inoculat.

Noi am vizitat Tunisia de Craciun, in urma cu doi ani, si fiind intr-o tara musulmana ne-am asteptat ca sarbatoarea crestina sa nu se tina. Cu toate acestea, de dragul turismului si mai ales al comertului, au impodobit un pom si s-au comportat ca si cum ar fi fost o sarbatoare locala. Mosul era cam bronzat, insa bradul era cel mai ciudat in toata aceasta sarbatoare. Fiind un climat cald, nu exista brazi adevarati astfel incat pomul impodobit era un fel de tuia ciufulita si stramba.

In Tunisia / Foto: Cristina

Auto: Cristina

Nota redactiei: Ai o fotografie care sa spuna o poveste? Trimite-o pe adresa redactiei  smartwoman[at]hotnews[dot]ro insotita de cateva randuri si ea va fi urmatoarea Fotografie Poveste.

0 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Subiect
Comentariu 2000 caractere ramase
  Trimite
In ploaie
data:
Rigor Cantus
data:
Cutia milei
data:
Pescarusi
data:
La picnic
data:
Pofta buna!
data:
De veghe...
data:
Povestea mea
data:
Copilarie
data: