Upload Foto sau Video
Irina Reisler / Foto: Arhiva personala

Irina Reisler / Foto: Arhiva personala autor: Irina Reisler | sursa: http://store.irinareisler.ro/

ZOOM
+ SHARE  
Tag-uri: copii,kilograme,fotografia poveste,irina reisler,sarcina
Descriere:

Stiu cat de tare dor privirile critice si dispretuitoare, cat de usturatoare sunt vorbele de genul “uite-o pe asta cata e !”, cat de frustrant este sa nu incapi in cea mai mare pereche de blugi din magazin. Stiu cum este ca un patron oarecare, sa te masoare de sus, pana jos si sa-ti spuna: “mai vorbim, dar deocamdata nu avem nevoie de serviciile tale !”. Stiu ca, atunci cand ai 100 de kilograme, mintea si sufletul tau nu mai conteaza.

Cine spune ca oamenii nu te judeca dupa aspectul fizic, se inseala amarnic! Si inseamna ca nu a trecut prin calvarul sutei de kilograme ! Cine spune ca a slabi e o “fita”, un “moft”, greseste suta la suta! Surplusul de kilograme inseamna sanatate subreda, in primul rand. Inseamna inima, plamini, ficat sufocate de grasime. Inseamna risc crescut de infarct si accident cerebral. Inseamna psihic labil si depresii. Inseamna cariere ratate si iubiri pierdute. Si abia apoi, discutam despre frumusete, look sau cum vreti sa-i spunem.

Eu nu va vorbesc din carti. Nici din povestile altora. Va vorbesc din proprie experienta, pentru ca si eu am povestea mea. Acum 7 ani, si eu am avut 100 de kilograme. Am facut o greseala pe care multe femei insarcinate sau care au copii o cunosc: in timpul sarcinii, am mancat cat pentru doi. Copilul nu a avut nici un beneficiu. Doar eu m-am confruntat, dupa ce am nascut, cu un dezastru. Am reusit sa slabesc, intr-un an, 44 de kilograme. A fost greu, foarte greu, dar nu imposibil. Ambitia, vointa, perseverenta, increderea si optimismul sunt cele mai importante secrete ale reusitei. Oricine poate reusi, oricine poate iesi invingator din lupta cu kilogramele. Atunci cand “imi doresc” se transforma in “VREAU” !

Nu ma mandresc cu povestea mea. Nici cu fotografiile postate pe site. Vreau doar sa va dovedesc ca se poate. Si sa va intind o mina de ajutor, tocmai pentru ca stiu cat de grea este lupta cu kilogramele.

0 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Subiect
Comentariu 2000 caractere ramase
  Trimite
In ploaie
data:
Rigor Cantus
data:
Cutia milei
data:
Pescarusi
data:
La picnic
data:
Pofta buna!
data:
De veghe...
data:
Copilarie
data: