Acasa | Casa si gradina | (P) Inamicul Nr. 1 al crizei: informarea corecta

(P) Inamicul Nr. 1 al crizei: informarea corecta

 SHARE  

Adaugat in 22 noiembrie 2010

(P) Inamicul Nr. 1 al crizei: informarea corecta

MORE Real Estate Services / Foto: www.more-group.eu

Timpul costa bani. Informatia corecta si pertinenta costa timp si bani! O persoana informata a facut deja primul pas spre o afacere sau achizitie profitabila. In vremuri de criza si recesiune, la nivel de individ sau de companie, investitia imobiliara, chiar imperios necesara, se face cu oarecare precautie. Desi, in acest domeniu, pentru cei cu viziune si disponibil monetar, domeniul imobiliar ramane o certa sursa de profit, pe termen mediu si lung.

Ai resurse financiare (fie ele generoase sau limitate), dar ai si nevoia sau dorinta de a-i plasa intr-o locuinta, sediu de firma, in imobile sau corpuri de birouri rentabile? Fie ca esti om de afaceri sau persoana obisnuita, chibzuinta, rentabilitatea, oportunitatea trebuie sa iti guverneze actiunile!

Informarea corecta si completa, ghidarea de specialitate, sfatul specialistului imobiliar sunt indispensabile pentru a-ti orienta fondurile spre o investitie de succes. Toate acestea costa timp si bani... de obicei multi bani si mult timp.

MORE Real Estate Services s-a gandit la tine, la optimizarea etapei de informare in circuitul investitional, oferindu-ti solutii inteligente si rapide care inlocuiesc procedurile clasice de consultanta imobiliara. La preturi accesibile oricui, poti benefia de informatii si servicii privind: asistenta in estimarea proprietatilor; servicii speciale pentru proprietari (solutii pentru obtinerea unui profit maxim prin exploatarea unui patrimoniu deja existent, pozitionarea / repozitionarea pe piata a proprietatilor, strategii de exploatare si valorificare a proprietatilor, solutii pentru a obtine valoare adaugata, reprezentare, studii de fezabilitate specifice si prezentari profesionale ale unui obiectiv / portofoliu imobiliar, verificarea si completarea documentelor pentru proprietati imobiliare).


La nivelul Capitalei, specialistii MORE pot organiza tururi imobiliare de tip rezidential, retail, pentru birouri sau pentru toate acestea la un loc, care incud informatii despre diversele zone ale orasului, proiecte imobiliare noi, specific social si comportamentul consumatorului, preturi estimative pentru fiecare zona vizata, corelate cu tendintele ultimilor trei ani.

Preturile acestor servicii sunt la indemana oricarei persone, adaptate perioadei economice dificile.

Firma MORE activeaza in Romania din anul 2004. Venind cu initiativa, competenta si solutii inteligente, inclusiv o abordare deschisa, compania se afla in topul primelor 10 firme de servicii imobiliare complete.

Daca va cautati o locuinta optima, daca vreti sa va sporiti beneficiul obtinut dintr-o proprietate, daca vreti sa investiti cu minim capital si maxim profit, daca vreti noi abordari si o parere de expert, daca vreti un ghidaj corect in teritoriul afacerilor imobiliare, echipa MORE iti ofera  solutia: http://www.more-group.eu/romanian/easyservice.html, primul pas pe un drum al succesului. Costul e minim, beneficiul e maxim, atitudinea e profesionista, dar prietenoasa. Ar fi o prima miscare in directia sporirii propriului capital financiar.

Servicii imobiliare adaptate noilor tendinte, pentru ca stim ca ai nevoie!

For MORE Real Estate Services
Adresa: Putul lui Zamfir 37, Etaj 4, Sector 1, Bucuresti
Tel: +40 21 30 86 271-8, Fax: +40 21 327 07 43; Web: www.more-group.euAutor:
 


 SHARE :  Trimite pe mail
TendintepreturiMORE Real Estate Servicesimobiliare CITESTE MAI MULTE DESPRE

4384 citiri

0 comentarii

Participa la discutie. Citeste comentariile cititorilor si exprima-ti si tu parerea!
Adauga comentariu
Nume
Email
Website
Subiect
Comentariu
2000 caractere ramase
 
  Trimite

Good to know

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Plângi în fața copilului sau te ascunzi în baie? Să ascunzi emoțiile negative de copil sau să le exprimi? Studiile spun că există o cale de mijloc

Mulți părinți nu vor să devina emoționali în fața copiilor. Este bine sa procedezi asa sau ar trebui sa ii spui copilului ca ti-e frica de paianjeni sau ca esti furios din cauza jobului? În timp ce tema este complexă, din studii reies câteva răspunsuri clare, conform theconversation .

Good to know

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție

Căpitanul Andreea Oana Ardeleanu a executat astazi, de la ora 10.00, zborul de evaluare pentru obținerea calificării de instructor de zbor pe aeronava IAR 99 devenind, astfel, prima femeie pilot din Forțele Aeriene Române instructor pe avion echipat cu motor cu reacție.

Familie

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

„Tatăl meu a avut două familii. M-am născut când tatăl meu era încă în divorț de prima sa soție”

În curând, se împlinesc 14 ani de când tatăl meu a murit. S-a întâmplat brusc și, oarecum, neașteptat. Nu mai era chiar tânăr și nici cu sănătatea nu stătea prea bine. Era însă, în ciuda problemelor de sănătate, într-o formă foarte bună. S-a dus așa cum și-a dorit: ”mâncat bine, dormit bine, dimineața sculat mort”.

Relatii

 Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Oamenii au parte de mai puțin sex decat crezi

Noi considerăm că tinerii au parte de mai mult sex decât au în realitate, iar bărbații au viziune distorsionata asupra vieții sexuale a femeilor tinere, conform unui nou studiu.

Familie

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Generația lui ''am fost bătut când eram mic și uite că n-am nimic

Au trecut câteva zile de când niște femei au plecat pe lumea cealaltă lăsându-și copiii pe mâna cine știe cui pe lumea asta. Am urmărit cât am putut cazul Nicoletei Botan. Am dat drumul chiar și la televizor, cu ocazia asta. M-am uitat la știri! M-am uitat câteva zile.

Good to know

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii. Și dacă nici nu-i fac, e foarte bine

Există femei care nu-și doresc copii, dar nu au curajul să admită și să spună. Prietena mea o recunoaște: nu-i plac copiii, nu o emoționează obrăjorii bucălați și nici nu simte că viața ei e incompletă fără o pereche de mânuțe încolăcite în jurul gâtului.

Relatii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Poti avea o viata sexuala si daca ai copii

Cand sunteti doar voi doi, sexul se poate întâmpla oricând, oriunde, dar pe masura ce familia începe să crească, momentele de intimitate pot deveni o amintire.