Supa de legume pentru anotimpul rece / Foto: Alison's Trials
Supa de legume pentru anotimpul rece / Foto: Alison's Trials
Ingrediente pentru cca. 4 portii:
150 grame naut fiert
150 grame boabe de mazare verde congelata
2 cartofi taiati cuburi mici
1 tulpina de telina taiata julien
150 grame buchetele desfacute de conopida
1 ceapa rosie taiata marunt,
1 morcov mare taiat bucati mai mari
1 pastarnac taiat cuburi
1 dovlecel mic taiat cuburi
50 grame de paste farfalline
2 linguri ulei de masline
sare
piper
patrunjel verde tocat marunt
.
.
Preparare:
Punem la inmuiat toate legumele in cele 2 linguri ulei de masline + 1-2 linguri de apa, la foc iute amestecand din cand in cand. Dupa ce legumele s-au inmuiat, completam cu apa cu cca 4-5 cm deasupra nivelului lor si lasam focul mai moale. Cand incepe fierberea, adaugam si pastele, acoperim oala cu un capac si fierbem cca 15-20 minute, potrivim de sare si piper iar la sfirsit, dupa ce am inchis focul, adaugam patrunjelul verde.
Pofta buna!
Autor: Alison's Trials